Mogens Kjeldsen har været medlem af HGF Volley siden 2001, efter at afdelingen er flyttet ned i Hammel Idrætscenter, er fællesskabet styrket i afdelingen, mener han.

Mogens Kjeldsen har været medlem af HGF Volley siden 2001, efter at afdelingen er flyttet ned i Hammel Idrætscenter, er fællesskabet styrket i afdelingen, mener han.

HGF i 100 år: Flytningen til HIC er guld værd

Volleytræner Mogens Kjeldsen glæder sig over flytning fra Søndervangskolen

Af
Hanne Bliksted

HGF 100 år "Den bedste oplevelse? Det var da vi flyttede fra Søndervangshallen til Hammel Idrætscenter. ”

Svaret fra Mogens Kjeldsen kommer hurtigt, for flytningen er absolut det bedste der er sket siden han meldte sig ind i HGF volley i 2001.

Nu er han træner sammen med sin søn Jonas Kjeldsen. De glæder sig begge over, at volleyballspillerne fik en plads i idrætscentret fra starten af 2016, og nu har været der i to et halvt år.

Liv i HIC

”På Søndervangskolen følte vi os isoleret, der var ikke plads til noget socialt liv efter træningen, kvinderne sad i deres omklædningsrum, og vi i vores, og vi nåede ikke at tale sammen. Nu hvor vi er i Hammel Idrætscenter kan vi mødes i cafeteriaet, og der er masser af liv. Når vi kommer ind, spilles der måske håndbold i den ene hal, badminton i den anden, og her føler vi, at vi er en del af et stort fællesskab,” siger han, som også glæder sig over, at der i idrætscentret er rekvisitter til opvarmningen.

Tre baners volley

Interessen for volleyball går op og ned i Hammel, da der var færrest var der omkring 15, og når det går rigtig godt, så er der omkring 30 medlemmer i alderen fra 20 og opefter.

”Efter flytningen til idrætscentret væltede det ind med medlemmer, og vi måtte spille på tre baner, siger 61-årige Mogens Kjeldsen, som har spillet volleyball, siden han var 15 år.

”Vi gør altid et stort forarbejde forud for sæsonstarten og laver plakater, som vi hænger op i lygtepælene rundt i Hammel. Men vi har svært ved at fastholde medlemmerne. Som regel kommer vi godt fra start efter sommerferien, men når vi kommer til januar, er der desværre mange, som er faldet fra," siger Mogens Kjeldsen.

Publiceret 07 August 2018 10:30