Andreas Rønnow og Preben Christensen (indsat billede) har nu lagt deres firmaer sammen. Fotos: Erling Baastrup

Andreas Rønnow og Preben Christensen (indsat billede) har nu lagt deres firmaer sammen. Fotos: Erling Baastrup

To grafiske firmaer lægges sammen

Easy2Find fusionerer med Rønnow Grafisk

Hadsten/Hammel Efter flere års samarbejde har Easy2Find i Hammel og Rønnow Grafisk i Hadsten besluttet at fusionere, fortæller parterne i en fælles pressemeddelelse.

”Vores samarbejde igennem nu godt to år har nået et punkt, hvor det er helt naturligt at fusionere virksomhederne til en samlet organisation. Det styrker vores samlede profil endnu mere, som de stærke totalleverandører i spektret marketing services og produkter, vi har været hver især indtil nu,” fortæller Andreas Rønnow, ejer og leder af Rønnow Grafisk, som på kun lidt mere end to år er vokset fra en mand og en plotter, til en driftig virksomhed med seks ansatte og en millionomsætning. Med fusionen bliver virksomheden yderligere konsolideret og får adgang til en attraktiv målgruppe i Hammel.

”Vi kan løse enhver opgave i kategorierne marketing services og produkter og tage fat lige præcis der i enhver proces, hvor der er brug for assistance. Med andre ord har vores kunder nu ét sted, de kan henvende sig om PR og marketing,” fastslår Andreas Rønnow.

Begge navne beholdes

I respekt for de gode kunderelationer, Easy2Find har opbygget igennem årene, har Andreas Rønnow Besluttet at beholde navnet Easy2Find med kun en enkelt tilføjelse:

”Vi vil fortsat være en stærk lokal profil i Hammel og navnet Easy2Find bibeholdes med undertitlen -en del af Rønnow Grafisk. Det vil også sige, at vi bliver i Hammel, så man både kan træffe os her i kontorfællesskabet på Bane Allé og på vores lokation i Hadsten Erhvervspark på Bavne Allé.”

Drift og administration vil fremadrettet være gennem selskabet Rønnow Grafisk ApS sammen med produktionen.

Publiceret 13 August 2018 08:15