Andreas Rønnow og Preben Christensen (indsat billede) har nu lagt deres firmaer sammen. Fotos: Erling Baastrup

Andreas Rønnow og Preben Christensen (indsat billede) har nu lagt deres firmaer sammen. Fotos: Erling Baastrup

To grafiske firmaer lægges sammen

Easy2Find fusionerer med Rønnow Grafisk

Hadsten/Hammel Efter flere års samarbejde har Easy2Find i Hammel og Rønnow Grafisk i Hadsten besluttet at fusionere, fortæller parterne i en fælles pressemeddelelse.

”Vores samarbejde igennem nu godt to år har nået et punkt, hvor det er helt naturligt at fusionere virksomhederne til en samlet organisation. Det styrker vores samlede profil endnu mere, som de stærke totalleverandører i spektret marketing services og produkter, vi har været hver især indtil nu,” fortæller Andreas Rønnow, ejer og leder af Rønnow Grafisk, som på kun lidt mere end to år er vokset fra en mand og en plotter, til en driftig virksomhed med seks ansatte og en millionomsætning. Med fusionen bliver virksomheden yderligere konsolideret og får adgang til en attraktiv målgruppe i Hammel.

”Vi kan løse enhver opgave i kategorierne marketing services og produkter og tage fat lige præcis der i enhver proces, hvor der er brug for assistance. Med andre ord har vores kunder nu ét sted, de kan henvende sig om PR og marketing,” fastslår Andreas Rønnow.

Begge navne beholdes

I respekt for de gode kunderelationer, Easy2Find har opbygget igennem årene, har Andreas Rønnow Besluttet at beholde navnet Easy2Find med kun en enkelt tilføjelse:

”Vi vil fortsat være en stærk lokal profil i Hammel og navnet Easy2Find bibeholdes med undertitlen -en del af Rønnow Grafisk. Det vil også sige, at vi bliver i Hammel, så man både kan træffe os her i kontorfællesskabet på Bane Allé og på vores lokation i Hadsten Erhvervspark på Bavne Allé.”

Drift og administration vil fremadrettet være gennem selskabet Rønnow Grafisk ApS sammen med produktionen.

Publiceret 13 August 2018 08:15

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf