E45: Ja, hvad sker der egentlig?

Dorthe og Jørn Mikkelsen, Stobdrupvej 5, Hadbjerg, 8370 Hadsten

DEBAT Hjemkommet fra ferie bladrer jeg lige de sidste tre ugers Lokalavisen Favrskov igennem og falder over et læsebrev fra Marianne Overby vedr. motorvejsudvidelsen. Indrømmet, der blev jeg vred, ikke på Marianne, men på Vejdirektoratet/Favrskov Kommune.

Jeg kan se, der har været afholdt møde vedr. udvidelsen af motorvejen 21.6.18. og der har været sparsomt med mødedeltagelsen. Det skal da nok passe, for hvem vidste, at det skulle være der?

Marianne Overby har åbenbart fået oplyst, at der er udsendt invitation til mødet. Hvor og hvordan, jeg, samt de naboer jeg har talt med, vidste ikke at dette møde skulle afholdes/er afholdt, så hverken invitation eller referat af mødet er åbenbart almindeligt kendt.

Er det som Marianne skriver, sådan at man forsøger at undgå, at der kommer for mange til møderne og med hvilket formål?

Vi er ikke på Facebook, men vi har 3-400 meter skov/mark langs med motorvejen, bor under 100 meter fra motorvejen, og klods op af dæmningen der fører Stobdrupvej over motorvej E45, så vi vil blive voldsomt berørt af såvel arbejde som udvidelse, men høre noget som helst, det gør vi ikke.

Altså lige bortset fra, at der vil komme nogen ud vedr. VVM-undersøgelsen. Han kom så for at se efter sjældne planter, og kunne ikke forstå han ikke måtte køre ned af min knastørre skovvej med 50 cm langt tørt græs, men måtte nødtvunget gå. Hvad ville være sket, hvis jeg ikke tilfældigvis havde været hjemme, så var han vel bare kørt, med hvad det kunne indebære af naturbrand mv. Hvad han forventer at kunne finde i en total brun og nedlukket natur forstår jeg så slet ikke, men det er måske for at sikre, at man ikke finder noget?

Om det er Vejdirektoratet eller Kommunen der svigter, er egentlig lige meget, vi der bliver berørt bør da som minimum have besked, når der afholdes møder, så vi har en mulighed for at reagere, det her er bare alt for dårligt.

Publiceret 14 August 2018 07:00