E45: Ja, hvad sker der egentlig?

Dorthe og Jørn Mikkelsen, Stobdrupvej 5, Hadbjerg, 8370 Hadsten

DEBAT Hjemkommet fra ferie bladrer jeg lige de sidste tre ugers Lokalavisen Favrskov igennem og falder over et læsebrev fra Marianne Overby vedr. motorvejsudvidelsen. Indrømmet, der blev jeg vred, ikke på Marianne, men på Vejdirektoratet/Favrskov Kommune.

Jeg kan se, der har været afholdt møde vedr. udvidelsen af motorvejen 21.6.18. og der har været sparsomt med mødedeltagelsen. Det skal da nok passe, for hvem vidste, at det skulle være der?

Marianne Overby har åbenbart fået oplyst, at der er udsendt invitation til mødet. Hvor og hvordan, jeg, samt de naboer jeg har talt med, vidste ikke at dette møde skulle afholdes/er afholdt, så hverken invitation eller referat af mødet er åbenbart almindeligt kendt.

Er det som Marianne skriver, sådan at man forsøger at undgå, at der kommer for mange til møderne og med hvilket formål?

Vi er ikke på Facebook, men vi har 3-400 meter skov/mark langs med motorvejen, bor under 100 meter fra motorvejen, og klods op af dæmningen der fører Stobdrupvej over motorvej E45, så vi vil blive voldsomt berørt af såvel arbejde som udvidelse, men høre noget som helst, det gør vi ikke.

Altså lige bortset fra, at der vil komme nogen ud vedr. VVM-undersøgelsen. Han kom så for at se efter sjældne planter, og kunne ikke forstå han ikke måtte køre ned af min knastørre skovvej med 50 cm langt tørt græs, men måtte nødtvunget gå. Hvad ville være sket, hvis jeg ikke tilfældigvis havde været hjemme, så var han vel bare kørt, med hvad det kunne indebære af naturbrand mv. Hvad han forventer at kunne finde i en total brun og nedlukket natur forstår jeg så slet ikke, men det er måske for at sikre, at man ikke finder noget?

Om det er Vejdirektoratet eller Kommunen der svigter, er egentlig lige meget, vi der bliver berørt bør da som minimum have besked, når der afholdes møder, så vi har en mulighed for at reagere, det her er bare alt for dårligt.

Publiceret 14 August 2018 07:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf