11-årig dreng inviteret op i hvid varevogn

Skaldet eller mørkhåret mand spurgte om drengen ville have et lift

Af
Kian Johansen

Hadsten Tirsdag eftermiddag kl. 17.45 blev en 11-årig dreng stoppet af en mand i en hvid varebil på Søndergade ved Kvickly i Hadsten.

Ifølge drengens forklaring havde manden spurgt, om han ville op at køre. Drengen kendte ikke manden, svarede nej og løb fra stedet, da han blev utryg.

Den ukendte mand beskrives som: Ca. 35-40 år, skaldet, men muligvis mørkt hår på toppen, bar solbriller og sort hættetrøje, kørende i hvid varebil.

Østjyllands Politi anbefaler, at man kontakter politiet hurtigst muligt, hvis man får en lignende henvendelse. Har man oplysninger i den konkrete sag, kan man kontakte Østjyllands Politi på 114.

Hvid varevogn og mand

Der har været en lignende episode tilbage i marts måned på Tinghøjvej, også i Hadsten. Her blev en 13-årig pige også antastet af en 30-35-årig mand i en hvid varevogn med 'Auto' på siden, mens der også tales om en episode i Hadbjerg, hvor en dreng oplevede det samme. Den sidste episode har det ikke været muligt at få bekræftet af politiet.

En efterforskning af den hvide varevogn og dens færden i Hadsten-området har tidligere ikke ført til noget konkret, primært fordi de konkrete kendetegn fra varevognen har været for almindelige.

Publiceret 17 August 2018 13:40

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf