Kim Kofod Hansen skal stå i spidsen for hele Regional Udvikling i Region Midtjylland efter besparelserne. Foto: Region Midtjylland

Kim Kofod Hansen skal stå i spidsen for hele Regional Udvikling i Region Midtjylland efter besparelserne. Foto: Region Midtjylland

Regionen skal udvikle med 20 færre ansatte

besparelser Et politisk forlig om erhvervsfremme mellem Regeringen og Dansk Folkeparti i maj betyder, at regionerne fra 1. januar 2019 er frataget arbejdet med indsatser for erhvervsfremme og turisme.

Region Midtjylland skal derfor spare 123,7 mio. kroner årligt ud af et samlet budget på 651 mio. kroner til regional udvikling.

"Vi kommer desværre ikke udenom at skulle afskedige omkring 20 medarbejdere. Vi slanker også afdelingen organisatorisk fra seks til fire kontorområder og kontorchefer - og til én vicedirektør for hele afdelingen," udtaler regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen i en pressemeddelelse.

52-årige Kim Kofod Hansen fortsætter som udviklingsdirektør for den samlede afdeling.

Regionen skal fortsat løse opgaver i forhold til for eksempel kollektiv trafik og mobilitet, miljø, jordforurening, kultur, uddannelse og sundhedsinnovation.

Medarbejderne i Regional Udvikling får i løbet af de kommende uger svar på, hvor i organisationen de placeres, og hvem der skal afskediges.

jesl

Publiceret 17 August 2018 08:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf