Foto fra sidste års arrangement. Foto: Anne Krull

Foto fra sidste års arrangement. Foto: Anne Krull

Vinylens Venner: Kom til pladebørs i Hammel

Så er der atter pladebørs i Hammel. Det sker 1. september på Dalvej 1 i Hammel.

Sidste års pladebørs var arrangeret af InSide. Der kom rigtig mange gæster til et noget udvidet vinylarrangement. I år er det en ren pladebørs, hvor der ikke kun er mulighed for at finde den rigtige vinylskive, men også åbnet op for CD salget.

Der kommer handlende fra hele Jylland og nogle handlende fra Nordtyskland har også meldt deres ankomst.

Vinylens venner

Det er Vinylens Venner i Favrskov, som er arrangør. Pladebørsen åbner klokken 10 og lukker klokken 15. Restauranten i InSide er åben. Her kan der købes drikkevarer og et stort udvalg af spiseligt til fornuftige priser.

-vik

Publiceret 18 August 2018 06:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf