De gør klar til at hylde de frivillige. Michael Jensen, medlem af bestyrelsen (til venstre), Marie-Cecilie Friis Broundal (daglig leder af frivilligcentret i Favrskov) og Preben Liljeroth medlem af bestyrelsen (til højre). Foto: Kian Johansen

De gør klar til at hylde de frivillige. Michael Jensen, medlem af bestyrelsen (til venstre), Marie-Cecilie Friis Broundal (daglig leder af frivilligcentret i Favrskov) og Preben Liljeroth medlem af bestyrelsen (til højre). Foto: Kian Johansen

Favrskovs frivillige hyldes i fotoudstilling

Kan ses på 'Frivillig Fredag' 28. september i Sløjfen

FrivilligCenter Favrskov og Favrskov Komune inviterer alle frivillige til at hylde frivilligheden under temaet 'Her er vi seje sammen' på Frivillig Fredag 28. september kl. 16.00-18.30 i Sløjfen i Hadsten.

Frivillig Fredag byder på en omfangsrig fotoudstilling med mere end 50 fotos, der viser Favrskovs frivillige fra mange sider. Alle fotos har temaet 'Her er vi seje sammen'.

Bag fotoudstillingen står frivillige fra FrivilligCenter Favrskov, og efter Frivillig Fredag skal billederne udstilles andre steder i kommunen.

Fotoudstillingen åbner kl. 16 og i løbet af eftermiddagen er der taler, lidt at spise og drikke samt fortællinger fra Favrskovs frivilligliv.

Erstatter Frivillig Træf

FrivilligCenter Favrskov blev stiftet i oktober 2017, og det er dermed første gang, centret står for Frivillig Fredag. Favrskov Kommune har siden 2014 inviteret alle kommunens frivillige til 'Frivillig Træf', men Frivillig Fredag erstatter dette i år.

"Vi mener, det er helt oplagt, at vi påskønner frivilligheden sammen med FrivilligCenter Favrskov. I år er Frivillig Træf afløst af Frivillig Fredag, som er en hyldest til de frivillige og samtidig vores måde at sige tak for deres indsats på. Derudover er dagen oplagt til at mødes på tværs af foreninger og skabe nye netværk," siger borgmester Nils Borring (S) i en pressemeddelelse fra Favrskov Kommune.

Lena Leth Jensen, der er formand for bestyrelsen i FrivilligCenter Favrskov, håber, at mange har lyst til at fejre frivilligheden på dagen:

"Frivillig Fredag er et landsdækkende tiltag, som mange kender i forvejen, og det vil vi gerne bakke op om i FrivilligCenter Favrskov. Vi håber derfor, at mange vil møde op og sætte fokus på frivilligheden sammen," udtaler hun i pressemeddelelsen.

Tilmelding nødvendig

Frivillig Fredag er gratis for alle frivillige, men af hensyn til bestilling af mad og drikke er der tilmelding på tilmeld@frivilligcenterfavrskov.dk senest 17. september. Læs mere om Frivillig Fredag i Favrskov på frivilligcenterfavrskov.dk.

jesl

Publiceret 09 September 2018 06:00