Samarbejdet mellem Veronica Mortensen og Peter Vuust har kastet mange koncerter og flere albums af sig. Lørdag 29. september kan de opleves i Røgen Forsamlingshus i triosamarbejde med Henrik Grunge. Pressefoto

Samarbejdet mellem Veronica Mortensen og Peter Vuust har kastet mange koncerter og flere albums af sig. Lørdag 29. september kan de opleves i Røgen Forsamlingshus i triosamarbejde med Henrik Grunge. Pressefoto

Jazzaften i Røgen med Peter Vuust Trio

koncert Røgen Forsamlingshus inviterer lørdag 29. september kl.20 på caféaften med Peter Vuust Trio med Veronica Mortensen, vokal, og Henrik Grunge fra Radioens Big Band på piano.

Peter Vuust er en usædvanlig kombination af en respekteret musiker og hjerneforsker, hvor han er førende inden for feltet 'Music In The Brain'.

Veronica Mortensen har som sangerinde en varm og ligefrem tilgang til jazzen med en uanstrengt og afslappet stemme og nærhed i sin performance.

Samarbejdet mellem Veronica Mortensen og Peter Vuust Quartet er blevet til mange koncerter i årenes løb og udgivelse af tre cd'er, hvoraf 'September Songs' fra 2013 blev nomineret til en DMA i kategorien Årets Danske Vokaljazz.

Mere information om koncerten på www.roegenforsamlinghus.dk.

jesl

Publiceret 09 September 2018 07:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf