Bestyrelse og projektledere: Øverst: Ulla Palm, René Høll, Michael Hejlskov Jacobsen, Christina Sonne Kjeldsen og Gitte Astrup Meldgaard. Nederst: Anette Vestergaard Bengtson, Kirsten Graver Christensen og Louise Høj Jensen. Indsendt foto

Bestyrelse og projektledere: Øverst: Ulla Palm, René Høll, Michael Hejlskov Jacobsen, Christina Sonne Kjeldsen og Gitte Astrup Meldgaard. Nederst: Anette Vestergaard Bengtson, Kirsten Graver Christensen og Louise Høj Jensen. Indsendt foto

Red Barnet vil styrke børns vilkår i Favrskov

Ny bestyrelse er i gang med at arbejde målrettet med børns vilkår i Favrskov og hjælpe børn med problemer

Favrskov Da Red Barnet Favrskov havde generalforsamling i januar 2018 blev der konstitueret en helt ny bestyrelse, der skal stå for den fremtidige udvikling og drift af lokalforeningen.

Og det lader til, at den nye bestyrelse med friske kræfter forsøger at sætte fokus på børns vilkår i Favrskov.

I 2017 satte Red Barnet Favrskov to helt nye initiativer i søen i samarbejde med kommunale aktører: ”Velkommen til Hadsten” i samarbejde med integrationsafdelingen v. leder Søren Møller Madsen og ”Plads til alle” i samarbejde med B og U Sundhed v. leder Jane Rüdiger.

Projektlederne: Kirsten Graver Christensen og Louise Høj Jensen

Projektlederne: Kirsten Graver Christensen og Louise Høj Jensen

"I 2018 har vi sat fuld fokus på, at få forankret de to indsatser samt sikret en solid drift og fremtidig bæredygtighed for dem. Vi ønsker at skabe øget fokus på og synlighed omkring højaktuelle børnerelaterede emner, børns rettigheder og den frivillige indsats Red Barnet Favrskov laver lokalt, i samarbejde med bl.a. Favrskov Kommune," siger formand Michael Hejlskov Jacobsen, der sammen med sin bestyrelse gerne vil i dialog med alle parter, der har en interesse for at forbedre børns vikår i Favrskov.

Red Barnet Favrskov består i dag af 15 højt engagerede frivillige, der sammen løfter opgaverne omkring bestyrelsen og de igangværende indsatser.

"Og så vil vi meget gerne have endnu flere frivillige til at hjælpe," siger Michael Hejlskov Jacobsen.

Kijo

Red Barnets bestyrelse

  Michael Hejlskov Jacobsen (formand) – dagligt virke: direktør og partner (organisation, ledelse og udvikling).

  Anette Vestergaard Bengtson (næstformand) – dagligt virke: uddannelseskonsulent (udvikling, processtyring og formidling).

  Rene Høll (sekretær) – dagligt virke: projektleder (koordinering, implementering og struktur).

  Christina Sonne Kjeldsen (kasserer) – dagligt virke: regnskabsansvarlig (økonomistyring, optimering og regnskab).

  Ulla Palm – dagligt virke: ledelses- og organisationsudvikler (optimering, bæredygtig ledelse og udvikling).

  Gitte Melgaard – dagligt virke: kommerciel direktør (HR, PR/kommunikation, digitalisering og ledelse).

Publiceret 09 September 2018 09:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf