Ulla Lundsgarts udstiller malerier med blomstermotiver i Hvorslev Kunstforenings høstudstilling 22. og 23. september på Ulstrup Slot. Pressefoto

Ulla Lundsgarts udstiller malerier med blomstermotiver i Hvorslev Kunstforenings høstudstilling 22. og 23. september på Ulstrup Slot. Pressefoto

Blomstermalerier og stentøj på Ulstrup Slot

udstilling Hvorslev Kunstforening holder høstudstilling 22. og 23. september på Ulstrup Slot, hvor Ulla Lundsgart og Trine Toft udstiller.

Ulla Lundsgart er uddannet på det Jyske Kunstakademi og bor på Djursland, hvor arbejdet med kunsten er hendes levevej. Ud over at male, driver hun The Garden Studio, som er en kunstscene og artist-in-residency for kunstnere inden for alle fag. Ulla Lundsgarts motivverden har i mange år været blomster.

Trine Toft er uddannet fra Aarhus Kunstakademis keramiklinje, og har eget værksted i Stoholm med keramikken som fuldtidsjob. Trine Toft arbejder bl.a. med stentøj, hvorpå der anvendes hjemmelavet askeglasur, som giver en mørk, rustik, jernlignende overflade. Inspirationen spænder vidt fra natur til gammelt skrot. Hun arbejder skulpturelt, samt med krukker, fade og diverse dyrefigurer.

Der er fernisering lørdag 22. september kl. 1, hvor kunstnerne vil være til stede, og kunstforeningen er vært med et glas vin og lidt andet godt. Der er desuden mulighed for at købe kaffe og kage i Slotsgården.

jesl

Publiceret 10 September 2018 06:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf