Nedbremsninger på våde veje kan være en giftig affære. Her bærer Jan Jacobsens Opel Corsa lette spor efter mødet med en chikane. Pressefoto

Nedbremsninger på våde veje kan være en giftig affære. Her bærer Jan Jacobsens Opel Corsa lette spor efter mødet med en chikane. Pressefoto

Hammelkører samlet vinder af Rally

HAMMEL Længe så det ikke ud til at skulle lykkes for rallycodriver Kaj Mikkelsen fra Hammel og hans førstekører Jan Jacobsen fra Holstebro.

På de regnvåde veje i Rally Midtjylland lå de med deres Opel Corsa OPC på andenpladsen i Opel Corsa Rally Cup, men så begyndte vejene at tørre op, og de to erfarne rallykørere satte en kraftig slutspurt ind.

Og det lykkedes. Efter at have været tre sekunder bagud ved pausen, var Kaj Mikkelsen og Jan Jacobsen i mål 3,4 sekunder foran sjællænderne Sune Vallentin og Peter Egholm i en identisk bil.

"Vi har vundet den samlede sejr Opel Corsa Rally Cup, og det er en dejlig fornemmelse," sagde en glad Kaj Mikkelsen ved mål i Hjøllund.

I danmarksmesterskabet for let tunede biler, som Opel Corsa-bilerne er en del af, ligger Jan Jacobsen og Kaj Mikkelsen på andenpladsen og har stadig en teoretisk mulighed for at avancere.

Det afgøres i sidste afdeling af danmarksmesterskabet, som køres 27. oktober på landevejene omkring Aabenraa.

Publiceret 11 September 2018 04:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf