Ejer Kristian Koch Pedersen har været i gang med at hænge masser af lamper op i den gamle banegård i Hammel, så Zeleste Fischers konsulnetvirksomhed og den gamle ventesal står klar til at byde indenfor. Foto: Kian Johansen

Ejer Kristian Koch Pedersen har været i gang med at hænge masser af lamper op i den gamle banegård i Hammel, så Zeleste Fischers konsulnetvirksomhed og den gamle ventesal står klar til at byde indenfor. Foto: Kian Johansen

Zeleste flytter ind på banegården i Hammel

Unikum Academy & Ledelse med Visdom flytter til Hammel

Af
Kian Johansen

Hammel Så kommer der igen liv i den gamle banegård i Hammel.

Zeleste Fischer har lejet sig ind i den gamle ventesal i stueetagen på den gamle banegård.

Hun ejer og driver i dag både Unikum Academy og Ledelse med Visdom og kommer fra Linå ved Silkeborg.

Hun er blandt andet uddannet erhvervspsykolog i USA og har i fire år været ansat i Finanssektorens Uddannelsescenter.

Derfor underviser hun blandt andet i coaching, samarbejde i direktionen og / eller bestyrelsen og strategiudvikling.

Men hun underviser også i clairvoyance og meditation.

"Psykologuddannelsen i USA er meget mere bred end den danske, så jeg har en del i værktøjskassen til lederne. Og jeg blander ikke direkte de to verdener med ledelse og clairvoyance sammen. Men der er ikke nogen tvivl om, at mine erfaringer i begge verdener jo kan bruges i mange sammenhænge."

Kærlighed og intuition

Det var kærligheden der førte 56-årige Zeleste til Hammel.

"Jeg vidste, at jeg ville have mine firmaer i Hammel og jeg kunne mærke, at der var et sted med lys og god energi, så vi kørte rundt i byen og da jeg så banegården, vidste jeg med det samme, at her skulle jeg have min kursusvirksomhed," fortæller hun.

Hun hedder oprindelig Helle, men er blevet kaldt Zeleste siden barnsben og det står i passet i dag.

Der var flere Heller i klassen, men da veninden fik besøg af en spansk bedstemor der hed Zeleste:

"Så var vi ikke i tvivl om, hvad jeg skulle hedde."

Clairvoyance og mavefornemmelser

Udover den lidt mere formelle gren med ledelse, så underviser Zeleste også i claivoyance og spirituel coaching, da hun selv har taget en del kurser i det.

Og så tror hun på intuition og mavefornemmelser, netop som i eksemplet med at finde et nyt lejemål i Hammel.

"Hvad det skal stedet hedde? Det finder jeg ud af, sammen med mine kursister. De kommer og hjælper mig med den sidste indretning, og så får vi lavet noget god energi i bygningen,," smiler hun.

Planen er også at lokalerne skal bruges til foredrag af forskellig karakter og aften workshops, hvor alle kan komme og afprøve egne clairvoyante evner, som vi alle faktisk er født med, men har glemt.

Publiceret 11 September 2018 10:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp