Ejer Kristian Koch Pedersen har været i gang med at hænge masser af lamper op i den gamle banegård i Hammel, så Zeleste Fischers konsulnetvirksomhed og den gamle ventesal står klar til at byde indenfor. Foto: Kian Johansen

Ejer Kristian Koch Pedersen har været i gang med at hænge masser af lamper op i den gamle banegård i Hammel, så Zeleste Fischers konsulnetvirksomhed og den gamle ventesal står klar til at byde indenfor. Foto: Kian Johansen

Zeleste flytter ind på banegården i Hammel

Unikum Academy & Ledelse med Visdom flytter til Hammel

Af
Kian Johansen

Hammel Så kommer der igen liv i den gamle banegård i Hammel.

Zeleste Fischer har lejet sig ind i den gamle ventesal i stueetagen på den gamle banegård.

Hun ejer og driver i dag både Unikum Academy og Ledelse med Visdom og kommer fra Linå ved Silkeborg.

Hun er blandt andet uddannet erhvervspsykolog i USA og har i fire år været ansat i Finanssektorens Uddannelsescenter.

Derfor underviser hun blandt andet i coaching, samarbejde i direktionen og / eller bestyrelsen og strategiudvikling.

Men hun underviser også i clairvoyance og meditation.

"Psykologuddannelsen i USA er meget mere bred end den danske, så jeg har en del i værktøjskassen til lederne. Og jeg blander ikke direkte de to verdener med ledelse og clairvoyance sammen. Men der er ikke nogen tvivl om, at mine erfaringer i begge verdener jo kan bruges i mange sammenhænge."

Kærlighed og intuition

Det var kærligheden der førte 56-årige Zeleste til Hammel.

"Jeg vidste, at jeg ville have mine firmaer i Hammel og jeg kunne mærke, at der var et sted med lys og god energi, så vi kørte rundt i byen og da jeg så banegården, vidste jeg med det samme, at her skulle jeg have min kursusvirksomhed," fortæller hun.

Hun hedder oprindelig Helle, men er blevet kaldt Zeleste siden barnsben og det står i passet i dag.

Der var flere Heller i klassen, men da veninden fik besøg af en spansk bedstemor der hed Zeleste:

"Så var vi ikke i tvivl om, hvad jeg skulle hedde."

Clairvoyance og mavefornemmelser

Udover den lidt mere formelle gren med ledelse, så underviser Zeleste også i claivoyance og spirituel coaching, da hun selv har taget en del kurser i det.

Og så tror hun på intuition og mavefornemmelser, netop som i eksemplet med at finde et nyt lejemål i Hammel.

"Hvad det skal stedet hedde? Det finder jeg ud af, sammen med mine kursister. De kommer og hjælper mig med den sidste indretning, og så får vi lavet noget god energi i bygningen,," smiler hun.

Planen er også at lokalerne skal bruges til foredrag af forskellig karakter og aften workshops, hvor alle kan komme og afprøve egne clairvoyante evner, som vi alle faktisk er født med, men har glemt.

Publiceret 11 September 2018 10:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf