Mie Højlund løber ved Clausholm Slot: Du må løbe med

Kvindelandsholdet i håndbold inviterer alle til en løbetur

I samarbejde med Kvindelandsholdet, Dansk Håndbold Forbund og hovedsponsor, Sparekassen Kronjylland, lanceres nu en aktivitet, hvor man får muligheden for at løbe med en af de kvindelige landsholdsspillere udvalgte steder og ved Clausholm Slot er der nu mulighed for at løbe med landsholdsspiller Mie Højlund nu på søndag.

"Jeg glæder mig til at løbe fra Clausholm Slot sammen med fans og følgere af Kvindelandsholdet i håndbold. Det bliver en hyggelig tur, og jeg er sikker på at alle vil opleve en god stemning og have overskud til smil på læben. Kom og løb med, og støt samtidig Julemærkehjemmene i Danmark."

Udover at få en hyggelig løbetur med Mie Højlund, vil der også være mulighed for en kort snak, få en autograf eller et billede til de sociale medier.

Mie Højlund (Odense Håndbold) løber fra Clausholm Slot søndag den 16. september. Vi mødes og løber fra parkeringspladsen. Mødetiden er klokken 11.

Projektet støtter Julemærkehjemene og Sparekassen Kronjylland donerer 3.000 kr. pr. løbevent + 10 kr. pr. kilometer (dog maks 10.000 kr. i alt).

Publiceret 12 September 2018 09:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp