Mie Højlund løber ved Clausholm Slot: Du må løbe med

Kvindelandsholdet i håndbold inviterer alle til en løbetur

I samarbejde med Kvindelandsholdet, Dansk Håndbold Forbund og hovedsponsor, Sparekassen Kronjylland, lanceres nu en aktivitet, hvor man får muligheden for at løbe med en af de kvindelige landsholdsspillere udvalgte steder og ved Clausholm Slot er der nu mulighed for at løbe med landsholdsspiller Mie Højlund nu på søndag.

"Jeg glæder mig til at løbe fra Clausholm Slot sammen med fans og følgere af Kvindelandsholdet i håndbold. Det bliver en hyggelig tur, og jeg er sikker på at alle vil opleve en god stemning og have overskud til smil på læben. Kom og løb med, og støt samtidig Julemærkehjemmene i Danmark."

Udover at få en hyggelig løbetur med Mie Højlund, vil der også være mulighed for en kort snak, få en autograf eller et billede til de sociale medier.

Mie Højlund (Odense Håndbold) løber fra Clausholm Slot søndag den 16. september. Vi mødes og løber fra parkeringspladsen. Mødetiden er klokken 11.

Projektet støtter Julemærkehjemene og Sparekassen Kronjylland donerer 3.000 kr. pr. løbevent + 10 kr. pr. kilometer (dog maks 10.000 kr. i alt).

Publiceret 12 September 2018 09:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf