DEBAT: Læserbrev fra bevar vores busser

Debat Så blev Holger Danske vækket.

Nu er region Midtjylland færdig med at lege gemmeleg. "Bevar vores busser" har forespurgt handling fra de respektive politikere længe nok. Nu vil vi se handling !

Derfor sætter vi damp på alle kedler. Som før har vi udmeldt, at vi har mange uddannelsesinstitutioner, som bare har ventet. Ældresagen har også været på banen.

For et år siden var der regions-/kommunalvalg. Inden længe har vi et folketingsvalg. Og Martin Godsk er bestemt ikke bange for at bringe debatten der til. For det er jo en besparelse, som rammer alle regioner i hele Danmark.

Publiceret 12 September 2018 16:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf