Gustav Hagner (tv.) er ny kapelmester i Busbjerg Spillene. Pressefoto

Gustav Hagner (tv.) er ny kapelmester i Busbjerg Spillene. Pressefoto

Audition til Busbjerg Spillene

Næste års forestilling er 'Shrek', og traditionen tro kan der godt bruges flere mænd

busbjerg Spillene Ca. 50 interesserede mødte op mandag aften, da Busbjerg Spillene inviterede til informationsmøde om næste års forestilling 'Shrek'. Blandt de fremmødte var der mange nye ansigter og formand Søren Kristensen var meget tilfreds med det flotte fremmøde.

Mange småroller

Instruktør Michael Pedersen startede med at fortælle om selve forestillingen om Trolden, der bor i alene i sin ildelugtende sump, da den pludselig bliver invaderet af fordrevne eventyrvæsner.

Shrek indgår en aftale med Grev Farquaad om, at han må få sumpen for sig selv, hvis han henter prinsesse Fiona, som sidder og venter på sin redningsmand i et slot der bliver bevogtet af en ildsprudende drage.

Der er rigtigt mange forskellige småroller i stykket, så der bliver nok at lave for alle på scenen.

Ny kapelmester

Busbjergs nye kapelmester, blev også præsenteret ved informationsmødet. Det er Gustav Hagner der skal svinge taktstokken til årets forestilling.

Gustav Hagner er ikke ukendt med musicalgenren da han selv tidligere har optrådt i Thorning, men andre husker ham måske også fra det første år med Danmark har Talent, hvor han nåede helt frem til semifinalen.

Mænd efterlyses

Tilmeldingerne til optagelsesprøven er allerede begyndt at rulle ind, men der kan jo som altid bruges flere mænd. Kun ca en fjerdedel af de tilmeldte er mænd.

Der er audition i weekenden 29.- 30. september og man kan finde en online tilmelding på www.busbjerg.dk .

gs

Publiceret 13 September 2018 06:00