Folk og countryrock med Sing Sing Sing i InSide

Det spraglede band spiller i Hammel 28. september

koncert Hvem der har fået idéen til at sammensætte en spraglet cocktail af en rock’et radiovært, en Grand Prix-vinder og en Hit-med-sangen-tv-kendis blandetop med en rutineret guitarist/producer og en kommende pop-pensionist, vides ikke – men det virker åbenbart.

Resultatet er i hvert fald bandet Sing Sing Sing, som giver koncert i Hammels kulturhus Inside fredag 28. september kl. 20.

Sangere slås om pladsen

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock og singer/songwriter som flower power og pop i en nærmest tidløs stil. Og i front kæmper fire forsangere om pladsen, så der er lead-vokal og kor for alle pengene.

Man har muligvis allerede hørt sangene fra ‘In This Together‘, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand.

Første single fra albummet ‘Come Back Home’ var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen 'Landmand søger kærlighed'.

Billetter på www.hammelkulturhus.dk.

jesl

Publiceret 14 September 2018 07:00

SENESTE TV

Pensionister i hopla fra 1943

jubilæum I efteråret 1943 samledes en flok alders- og invaliderentenydere på Thorsøegnen med det formål at stifte en forening.

Den blev en realitet 1. oktober samme år, og derfor holder Vejerslev-Aidt-Thorsø Pensionistforening torsdag 25. oktober kl.12-16 jubilæumsfest i anledning af foreningens 75 års fødselsdag.

Foreningens navn var Vejerslev-Aidt-Thorsø Alders og Invaliderenteforening til 1957, hvor navnet blev ændret til det nuværende.

Kontingentet var ved foreningens start 50 øre halvårligt. Den første aktivitet i foreningen var at ”indsende et andragende til kommunen om Brændselshjælp”.

Det har været på vegne af nogle medlemmer, for det var netop foreningens formål at hjælpe nødlidende medlemmer, og i krigens sidste år kunne det være et problem at skaffe brændsel.

Protokollerne melder ikke om egentlige foreningsaktiviteter i de første mange år. Et par bestyrelsesmøder om året og en generalforsamling var de eneste aktiviteter.

I 1986 fik foreningen sin egen fane på initiativ af foreningens daværende formand, Erling Jensen. Fanen hænger i dag på Thorshøj.

I 1986 søgte foreningen om et kommunalt tilskud til aktiviteter, men det blev ikke bevilget. Derimod kom der gang i arbejdet i pensionisternes kontaktudvalg, der fordelte de kommunale tilskud mellem de to pensionistforeninger i Hvorslev Kommune.

Travlt med tilbud

Sidst i 80'erne begyndte nogle af de aktiviteter, der i dag kendetegner foreningen. Bankospil, gymnastik, ældredans og sang. I de senere år er aktiviteterne udvidet med petanque, kroll og badning i Tungelundbadet i Thorsø

Bestyrelsen har i dag noget mere travlt, end det var tilfældet i de første år. Medlemstallet, der i 1943 var 28, er nu 325.

"Det egentlige formål med økonomisk støtte til betrængte medlemmer er ikke mere aktuelt, men de mange kulturelle og underholdende tilbud, der er kommet i gang de senere år, har god tilslutning og opfylder et stort ønske og behov hos medlemmerne," mener den nuværende formand, Johs. Molbech.

jesl