Hvorslev Kunstforening afholder høstudstilling 22. og 23. September. Pressefoto

Hvorslev Kunstforening afholder høstudstilling 22. og 23. September. Pressefoto

Så er der høstudstilling på slottet

Kunst Hvorslev Kunstforening afholder høstudstilling 22. og 23. september på Ulstrup Slot, hvor Ulla Lundsgart og Trine Toft udstiller.

Ulla Lundsgart er uddannet på det Jyske Kunstakademi. Hun bor på Djursland og arbejdet med kunsten er hendes levevej. Udover at male, driver hun "The garden Studio", som er en kunstscene og artist-in-residency for kunstnere inden for alle fag. Hun eksperimenterer med materialets muligheder, og hendes motivverden har i mange år været blomster.

Trine Toft er uddannet fra Aarhus Kunstakademis keramiklinje, og har eget værksted i Stoholm med keramikken som fuldtidsjob. Trine Toft arbejder blandt andet med stentøj, hvorpå der anvendes hjemmelavet askeglasur, som giver en mørk, rustik, jernlignende overflade. Inspirationen spænder vidt fra natur til gammelt skrot. Hun arbejder skulpturelt, samt med krukker, fade og diverse dyrefigurer.

Der er fernisering lørdag 22. september klokken 11. Kunstnerne vil være til stede ved ferniseringen. Kunstforeningen er vært med et glas vin og lidt andet godt.

Publiceret 14 September 2018 06:00