Rønbækhallen kommer igen til at danne rammen om Hinnerup Messen, for første gang siden at hallens tag braste sammen. Denne gang skulle taget være sikkert nok. Arkivfoto: Kian Johansen

Rønbækhallen kommer igen til at danne rammen om Hinnerup Messen, for første gang siden at hallens tag braste sammen. Denne gang skulle taget være sikkert nok. Arkivfoto: Kian Johansen

Messe med masser af meninger

Hinnerup Messen byder på både veteranbiler, politikere, kager og hygge

Af
Kian Johansen

Hinnerup Messen Når søndagens messe byder til hyggelige timer i Rønbæk Idrætscenter, så er der noget for alle aldre.

Kaffetørsten kan du slukke ved Djurslands Banks kaffebil udenfor hallen, men du kan sparke nye bildæk hos Junge Automobiler, eller se de ældre veteranbiler fra Lilleåens Venner og tude i hornet hos Falck i Hinnerup, der regner med at dukke op med en brandbil eller to.

Under Hinnerup Messen indenfor er der mulighed for at børnene kan prøve kræfter med kager og dej. For bagere fra Bagergården i Hinnerup dukker op, for at kræse lidt for ungerne - og de voksne.

Som noget nyt er der lavet et samarbejde med Olsens Bagagerum, der vil stå klar med en del stande til Antik- og Loppemarked i Rønbækcentrets hal 2.

Tøj og politik

I den forreste hal kan du møde alt fra advokater, gardinsælgere og tøjbutikker.

Og så dukker der hele tre partier op, med hver deres folketingskandidat.

Anders G. Christensen fra Venstre, Charlotte Green fra Konservative og Favrskovkredsens eneste folketingsmedlem, socialdemokraten Daniel Toft Jakobsen vil der med al sandsynlighed også være en mulighed for at lufte meninger med.

Er der en håndværker tilstede?

Også banker og ejendomsmæglere vil friste med lækkerier og gode råd, mens der i denne opgangstid endog er håndværkere og et køkkenfirma tilstede, som du kan tale med.

Du kan også finde en mekaniker eller to indenfor i hallen, mens der kan beundres frisurer hos frisør Christian Montez.

Flere af HOG's egne afdelinger vil dukke op, for at vise, hvad man kan lave hos dem. Det er blandt andet tennis, fitness, cykelafdelingen og aikido.

Overskuddet fra messen går som alle de andre år til ungdomsarbejdet i HOG.

Du kan også møde Lokalavisen Favrskov.

Publiceret 21 September 2018 09:55