En rekordlang sommer med stor tørke har sat sit tydelige spor på banerne på E. Trasborg Park i Hinnerup. Privatfoto

En rekordlang sommer med stor tørke har sat sit tydelige spor på banerne på E. Trasborg Park i Hinnerup. Privatfoto

Tørken lukker E. Trasborg Park

Sommerens ekstreme varme har sat sine spor i græsset

HINNERUP Den ekstremt varme sommer, hvor græsset på fodboldbanerne på E. Trasborg Park i Hinnerup blev brændt fuldstændig af, har gjort, at banerne ved Rønbæk er i en så dårlig stand, at HOG Fodbold har været nødsaget til at lukke for kampe resten af året, fortæller Magnus Nielsen fra klubben.

Han har haft møde med Favrskov Kommune om banernes tilstand, og her gav man udtryk for, at de var glade for klubben af egen drift havde besluttet at lukke ned for aktiviteter på banerne.

Vi opfordrer naturligvis også områdets beboere og hundeluftere til at undlade at komme på boldbanerne. Banerne skal have fuldstændig fred

Inden længe vil kommunen sætte et vedligeholdelsesarbejde på banerne i gang, så de kan komme til hægterne med mulighed for at kunne benyttes til foråret.

Skoler orienteret

Magnus Nielsen har også haft kontakt til Rønbækskolen og Fritidsklubben, og begge steder er de klar til at bakke op, og undlade at komme på banerne.

"Vi opfordrer naturligvis også områdets beboere og hundeluftere til at undlade at komme på boldbanerne. Banerne skal have fuldstændig fred, siger Magnus Nielsen. wuf

Publiceret 21 September 2018 09:03