Debat: Så kender vi Venstre igen

Af
Michael Nedersøe

folketingskandidat for Dansk Folkeparti - Favrskov (Østjyllands storkreds) Søndermarksvej 12D

Sejet

8700 Horsens

Debat Onsdag 3. oktober er dagen, folketinget vender tilbage fra “sommerferie” og traditionen tro, holdt statsminister Lars Løkke Rasmussen en åbningstale.

Jeg hæfter mig især ved, at Venstre - Danmarks Liberale parti, globaliseringens og EU’s helte, endnu engang forsøger at få nedsat beløbsgrænsen for den udenlandske arbejdskraft, der hentes til landet.

Man begrunder dette tiltag, der heldigvis ikke har nogen gang på jord og derfor bliver nedstemt, med at virksomhederne skriger på specialiseret arbejdskraft og derfor må afvise ordrer. Nuvel, når vi snakker specialiceret arbejdskraft, hvorfor skal lønnen så sættes ned?

Jeg tror slet ikke, det er den manglende arbejdskraft, der er problemet i dette tilfælde, men nok snarere at venstre i virkeligheden løber virksomhedernes ærinde, i bestræbelserne på at få legitimeret endnu en omgang social dumping. Her vil arbejdsgiver stå til at score en stor gevinst ved importen af arbejdskraft fra 3. verdenslande alt imens, den danske arbejdstager står tilbage som sorteper, med pressede løn- og arbejdsforhold.

Publiceret 05 October 2018 15:00