Ditte Aaen blev kåret som kampens bedste spiller: Foto: Erik Laursen

Ditte Aaen blev kåret som kampens bedste spiller: Foto: Erik Laursen

Håndbold: Forsvars-kampen blev tabt

Håndbold Lørdag eftermiddag var der lokalopgør i Hadsten Hallen, da Bjerringbro kom på besøg i 1. division.

Efter 3 minutter bragte holdets topscorer Josefine Orby Hadsten Håndbold foran 3-1. Josefine måtte udgå fra holdets træning fredag med en riv i baglåret, men det var ikke til at se lørdag eftermiddag.

Bjerringbro kom dog hurtigt ind i kampen igen og ved 7-7, satte de turboen på og scorede 4 mål i træk til 7-11, 4-målsføringen holdt til pausen hvor der stod 11-15.

De godt 250 tilskuere kunne se Bjerringbro give lidt gas, hver gang Hadstens kvinder forsøgte at få fat og Grundfosbyens helte vandt kampen fortjent 30-24.

Efter kampen var det en tydeligt skuffet træner Jeppe Vestergaard, der udtalte sig: "Vi finder aldrig melodien i forsvaret. Jeg synes ellers vi prøver alt. Forskellige konstellationer i 6-0 forsvaret og så prøver vi at gå frem ad 2 omgange og stresse dem. Havde vi scoret på et par af dem på frit mål, var det måske blevet en tæt kamp. Men cadeau til Bjerringbro, de spiller en rigtig god kamp."

Hadsten Håndbold er for tiden ramt af et væld af skader. Amalie Angel og Sofie Ladekjær er ude med korsbåndsskader resten af sæsonen. Christina Tønder håber man bliver klar til efter jul. Kristina Schøler er ude resten af sæsonen med en brækket underarm og Lise Marie Evensen er netop blevet opereret for en knæskade også, men forventes tilbage inden jul. Josefine Orbys riv i låret brød op igen i 2. halvleg mod Bjerringbro, og hun måtte humpe kampen færdig.

Publiceret 08 October 2018 07:30