FBI: Find Favrskovs bedste iværksættere

Af
Kian Johansen

Her på Lokalavisen Favrskov præsenterer vi både de fire kandidater til prisen ”Favrskovs Bedste Ide” og de fire indstillede til Favrskovs Bedste Iværksætter, der netop er fundet.

Du kan stemme på din kandidat. Vi bringer løbende artikler om de indstillede.

 
 

Vi hædrer ideerne og iværksætterne

Favrskov har nogle driftige og idé-rige iværksættere, der sætter ting i gang og skaber en mere spændende hverdag for os alle, og dem vil vi gerne have mulighed for at hædre. Læserafstemningen online løber frem til 9. november, hvor din stemme får indflydelse på, hvilke to kandidater i hver kategoi, der går videre til finalen. Kandidaterne vurderes også af et eksternt dommerpanel, der også har den højeste vægt.

To finalister i hver kategori kommer i finalen 15. november. FBI afholdes med afstemning og kåring hos LMO i Søften , hvor alle er velkomne. Her skal finalisterne præsentere dem selv. En afstemning i salen, samt en vurdering af dommerne på dagen, bestemmer hvem der vinder priserne. Præmien er medieomtale og en kontant pengepræmie. Samme dag præsenteres også finalisterne i "Young Stars", hvor elever fra Favrskov Gymnasium pitcher deres ideer.

Bag Favrskovs Bedste Iværksættere står Favrskov Erhvervsråd, i samarbejde med blandt andet Lokalavisen Favrskov, Djurslands Bank, LMO og Favrskov Gymnasium.

Publiceret 09 October 2018 12:58