Gitte Nordborg Jørgensen har brugt masser af frivillige timer på at stable Vellevs vel nok største enkeltstående begivenhed i år på benene.

Gitte Nordborg Jørgensen har brugt masser af frivillige timer på at stable Vellevs vel nok største enkeltstående begivenhed i år på benene.

Vellev knækker Cancer med koncerter og aktion

To ildsjæle arrangerer storslået dag i Vellev med masser af aktiviteter

Af
Kian Johansen

Vellev Det er ikke kun de større byer der kan skaffe kræfter til at gøre noget godt for andre.

I Vellev har Gitte Nordborg og Dennis Sørensen sat sig for at lave en virkelig god dag for alle i Vellev, og samtidig samle ind til Knæk Cancer-kampagnen, der kører her i oktober.

Lørdag 27. oktober har de sat alle sejl til, for både at skabe en god dag i Vellev.

Det hele begynder med morgengudstjeneste, fortsætter med brunch i forsamlingshuset, man kan købe ture på en Nimbus motorcykel og få lov til at sidde i sidevognen.

Senere på dagen er der Børnekoncerter i Vellev forsamlingshus, hvor blandt andet Amanda fra MGP 2017 og Tobias TKB fra Danmark har Talent, vil vise hvad de kan. Du kan også købe en tur i en Mustang eller en Landrover.

Om aftenen er der aktion og spisning med underholdning i forsamlingshuset. Overskuddet går til Knæk Cancer, fortæller Gitte Nordborg Sørensen.

"Der skal ske noget, og da vi godt kan lide tanken om at hjælpe Knæk Cancer, så tog det hele bare fart," fortæller Gitte Nordborg Sørensen, der har forberedt dagen i månedsvis.

Publiceret 09 October 2018 08:00