Helle Jakobsen, da hun præsenterede byfornyelse i Hinnerup. Foto: Michael Wulff

Helle Jakobsen, da hun præsenterede byfornyelse i Hinnerup. Foto: Michael Wulff

Helle Jakobsen er gået på pension

FAVRSKOV Efter godt 11 år i Favrskov Kommune har chefen for Plan, Byg og Ejendomme Helle Jakobsen sagt farvel til kommunen - for at gå på pension

Helle Jakobsen kom til Favrskov Kommune i april 2007 og har dermed været med i arbejdet med kommunens udvikling næsten siden dens dannelse. Siden har hun været frontfiguren i udarbejdelsen af tre planstrategier, tre kommuneplaner og et utal af lokalplaner.

I 2012 fik Helle Jakobsen udover Plan og Byg også ansvaret for de kommunale ejendomme. Dermed kom hun til at stå i spidsen for etableringen af Favrskov Kommunes Ejendomscenter, der samlede alle tekniske servicemedarbejdere samt ansvaret for alle kommunale bygninger i samme afdeling.

"Jeg har i alle årene haft fokus på det fysiske miljø og på at skabe sammenhæng mellem planlægning, byggesagsbehandling, byggeri og ejendomsadministration, og det synes jeg, at vi er kommet rigtig langt med. Ikke mindst takket være dedikerede ledere og medarbejdere," siger Helle Jakobsen. Hun understreger samtidig, at de rammer og muligheder, som Byrådet og direktionen har givet, er en afgørende forudsætning for de resultater, der er nået.

Nøgleperson

Kommunaldirektør Jan Kallestrup, der i alle årene har arbejdet tæt sammen med Helle Jakobsen, er fuld af beundring over de resultater, som hun har skabt for Favrskov Kommune.

"Helle Jakobsen har været en nøgleperson i vores organisation, og hun har haft stor indflydelse på og betydning for samarbejdet med borgere og erhvervsliv om kommunens udvikling. Hun har altid arbejdet på at finde løsninger og langt de fleste gange formået at få parterne til at opnå en fælles forståelse," siger Jan Kallestrup.

Ny chef for planopgaverne og byggesagsbehandlingen er Henrik H.K. Jensen. wuf

Publiceret 10 October 2018 06:30