Brian Stensgaard og Svend Lund Jensen stårt bag T.E. Service Dørautomatik, der er nomineret til Favrskovs Bedste Iværksætter 2018.

Brian Stensgaard og Svend Lund Jensen stårt bag T.E. Service Dørautomatik, der er nomineret til Favrskovs Bedste Iværksætter 2018.

Firma med vækstpotentiale: De laver dørene automatisk

T.E. Service Dørautomatik fra Hadsten er indstillet til prisen som Favrskovs Bedste Iværksætter, fordi virksomheden nemt kan udvides til Sjælland

FBI Brian Stensgaard og Svend Lund Jensen fusionerede deres to virksomheder i 2013, hvor T.E. Service Dørautomatik så dagens lys.

Firmaet ligger i Hadsten, og beskæftiger i alt fem ansatte.

Den primære forretning er service af automatiske dørsystemer, og er primært rettet mod detailkæder som REMA, Bauhaus samt sundhedssektoren, som der indgås abonnementsaftaler med. Deres abonnementsaftaler giver T.E. Service et fast indtjeningsgrundlag og en højere kundeloyalitet, men samtidig giver det også deres kunder en tryghed, da de er sikret mod uforudsete udgifter.

Døgnservice er en del af T.E. Service, og de har organiseret sig, så de altid har en tekniker i nærheden. T.E. Service servicerer et udvalg af døre, herunder hængslede døre, dørlukkere, svingdørsautomatik, automatiske skydedøre og facadepartier.

Årsag til nominering

T.E. Service Dørautomatik er nomineret til Årets Bedste Iværksætter, da de p.t. beskæftiger fem ansatte og omsætter for seks millioner kr.

Firmaet har en fleksibel forretningsmodel med et skalerbart vækstpotentiale, der kan udbredes på Sjælland sammen med deres samarbejdspartnere derovre.

Samtidig står T.E. Service overfor en stigende kundekreds, hvilket til dels skyldes deres store fokus på den gode kundeoplevelse.

De har tilknyttet en erfaren erhvervsrådgiver, der hjælper dem med at udvikle virksomheden, og desuden har de ansat en ung markedsføringsøkonom, der bidrager til salg og synlighed på nettet.

FBI: Stem nu

    Stem på din favorit til titlen som Favrskovs Bedste Iværksætter eller Favrskovs Bedste Ide (FBI).

    To af fire indstillede kommer i finalen, der afholdes hos LMO i Søften torsdag 15. november fra klokken 12-17.

    Stem på favrskov.lokalavisen.dk

    Favrskov Erhvervsråd står bag FBI, sammen med Favrskov Gymnasium, LMO, Djurslands Bank og Lokalavisen Favrskov.

Publiceret 12 October 2018 09:00