Chanel Bentley Ditlevsen står bag Philou i Hinnerup. Virksomheden er indstillet til Favrskovs Bedste Ide 2018.

Chanel Bentley Ditlevsen står bag Philou i Hinnerup. Virksomheden er indstillet til Favrskovs Bedste Ide 2018.

Butik og online: Univers til småfolk og mødre

Både philou.dk og den fysiske Philou butik i Hinnerup er indstillet til titlen som Favrskovs Bedste Ide 2018

FBI By Nohr Design ApS er stiftet og ejet af Chanel Bentley Ditlevsen Bentley Ditlevsen i 2017.

Hun driver en lokal børne- og modetøjsbutik i Hinnerup samt en webshop, der giver arbejde til i alt fem ansatte. Virksomheden forventer en omsætning på 2,8 millioner for indeværende år.

By Nohr Design ApS – Philou sælger primært børnetøj og tøj til kvinder. Salget foregår gennem den fysiske butik i Storegade Hinnerup og virksomhedens webshop philou.dk.

Virksomheden har allerede opbygget en stærk profil, hvor Chanel Bentley Ditlevsen forventer at virksomheden omsætter for næsten 3 millioner kroner i 2018. Omsætningen forventes at være ligeligt fordelt med salg via den fysiske butik og via webshoppen. Philou har skabt et univers hvor mødre kan købe tøj til sig selv og deres børn med medlemsklub og fokus på økologi og miljø.

Årsag til nominering

Philou er nomineret til Favrskovs Bedste Idé, fordi konceptet via webshoppen allerede har kunder i hele Danmark; og at virksomheden allerede nu viser styrke og grobund for fremtidig vækst. Virksomheden har over en relativ kort periode skaffet en imponerende liste af eksklusive leverandører som lever op til konceptet omkring fokus på økologi og miljø. Med en velfungerende webshop og en god strategi på de sociale medier har virksomheden stort potentiale til at skabe yderligere vækst og vinde markedsandele på et ellers konkurrencepræget marked.

FBI: Stem nu

    Stem på din favorit til titlen som Favrskovs Bedste Iværksætter eller Favrskovs Bedste Ide (FBI).

    To af fire indstillede kommer i finalen, der afholdes hos LMO i Søften torsdag 15. november fra klokken 12-17.

    Stem på favrskov.lokalavisen.dk

    Favrskov Erhvervsråd står bag FBI, sammen med Favrskov Gymnasium, LMO, Djurslands Bank og Lokalavisen Favrskov.

Publiceret 16 October 2018 09:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf