Birgitte F. Jensen.

Birgitte F. Jensen.

25 års jubilæum hos Expedit i Hadsten

Den 18. oktober fejrer Birgitte F. Jensen sit 25 års jubilæum på Expedit i Hadsten.

Birgitte kom på Expedit, mens hun var i et kursusforløb på Tradium i Randers. Kurset sigtede på ansættelse i jernindustrien, og kursisterne fik grundkurser i bl.a. tegningsforståelse og svejsning. Halvvejs henne i det 7 måneder lange kursus kom en delegation fra Expedit og holdt jobsamtaler med kursisterne på skolen. Expedit skulle bruge 8 personer, og Birgitte var blandt de heldige, som fik ansættelse ved den lejlighed.

Birgitte startede ved den manuelle kantbukkemaskine, hvor hun var i en kort periode. Derefter kom hun til den automatiske Robomac bukkemaskine, som hun kørte i 11 år. Birgitte har prøvet at arbejde i alle afdelinger og på alle skift, undtagen nathold, og hun har været glad for sin blækspruttefunktion. En overgang afløste hun også i køkkenet ved ferie og lignende.

Publiceret 18 October 2018 10:26

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf