Folketingskandidaten for Dansk Folkeparti i Favrskov Michael Nedersøe fylder 40 år i dag.

Folketingskandidaten for Dansk Folkeparti i Favrskov Michael Nedersøe er netop fyldt 40 år.

40 år: Skrev sit første læserbrev som 27-årig

Michael Nedersøe har gået på 11 folkeskoler og gik ind i politik for at ændre på transportpolitikken

Navne Michael Nedersøe fra Sejet ved Horsens er Favrskov-kredsens kandidat til Folketingsvalget for Dansk Folkeparti, som han også er lokal formand for i Horsens.

i dag, mandag 22. oktober fylder han 40 år.

Og går det som han håber, så kan han fejre 41 års fødselsdagen som medlem af Folketinget.

Kritik af Abu Laban

Som 27-årig skrev han sit første læserbrev og du kan løbende i denne avis se hvordan han siden er kommet efter det, da han er en flittig læserbrevsskribent.

"I 2005 skrev jeg et læserbrev, hvor jeg rettede kritik mod Abu Laban. Det var under Muhammed-krisen, og derfra udviklede det sig. Flere og flere sagde, jeg burde gå ind i politik," fortæller det nuværende byrådsmedlem i Horsens til Horsens Folkeblad.

11 folkeskoler

Han blev født i København 22. oktober 1978 som den ældste i en søskendeflok på tre.

"Mine forældre kunne godt lide at flytte, så jeg nåede at bo mange steder, inden vi 1991 endte i Horsens."

Han nåede at gå på 11 forskellige folkeskoler. Efter 9. klasse flyttede han hjemmefra og fik arbejde på Friis Møbler.

Efter andre ufaglærte jobs blev han lastbilchauffør i 11 år. Derefter fik han sit nuværende job som skole- og handicapbuschauffør i Aarhus.

I 2008 meldte han sig ind i Dansk Folkeparti og stillede i 2015 op til folketingsvalget i Aarhus Ø-valgkredsen, men blev ikke valgt ind.

To år senere kom han i Horsens Byråd. Og håber altså at kunne blive valgt til Folketinget via Favrskov-kredsen. Han er gift med Katrine og har to børn på henholdsvis ti og ni år.

Publiceret 22 October 2018 14:46

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.