Uhuu: Uhygge i Hammel

Alle sejl bliver sat, når Hammel Handel byder til halloween-event

Af
Michael Wulff

HAMMEL Er du til fehår og hekseblod, så er der gode muligheder for at styre de lyster på torsdag 25. oktober i Hammel, hvor byen fra klokken 17 bliver forvandlet til det store Halloween-show.

Og jo, der vil være gengangere fra sidste års halloween.

Sidste år var Naja, Mathilde, Cassandra og Ida-Marie fra Skovvangsskolen med på banen i Østergade. Torsdag 25. oktober mellem kl 17 og 21 er der igen Halloween i Hammel. Arkivfoto: Michael Wulff

Sidste år var Naja, Mathilde, Cassandra og Ida-Marie fra Skovvangsskolen med på banen i Østergade. Torsdag 25. oktober mellem kl 17 og 21 er der igen Halloween i Hammel. Arkivfoto: Michael Wulff

"Spøgelseshuset har vi lejet igen, for det var den største succes, vi har set sådan en aften," fortæller tovholder Allan Bo Andresen, der såmænd selv var en tur inde i den oppustelige gyserborg. Hans reaktion kan du høre i videoen på nettet.

Hammel Toget vil også i år tøffe fra Miko Torv til stoppestedet ved Matas på hjørnet af Østergade og Voldbyvej og tilbage igen, rundt og rundt, så hop bare på og nyd turen.

"Toget bliver i denne uge gjort uhyggeligt på Frijsenborg Efterskole af eleverne, som også vil komme ned i byen og sprede skræk og rædsel," siger Allan Bo. Spejderne vil lave bål og stå for skumfidusser, du kan prøvesmage græskarsuppe på Miko Torv og forretninger har fx ballonklovne, tryllekunstnere og meget andet overraskende.

"En flødebollemaskine vil sende dem ud i luften, hvor du skal gribe, og nyeste medlem af Hammel Handel, Crepeboden, sælger pandekager i Østergade nær Home."

Det hele krydres med levende lys og græskar konkurrencer helt frem til klokken 21.

"Der bliver fart på," lover Allan Bo Andresen.

Publiceret 22 October 2018 12:15

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf