Fra venstre Thomas (bror til Henrik), Henrik Staal, driftsleder Bent Kjeldsen og direktør Thomas Bladt. Pressefoto

Fra venstre Thomas (bror til Henrik), Henrik Staal, driftsleder Bent Kjeldsen og direktør Thomas Bladt. Pressefoto

20 års jubilæum hos Honeycomb Cellpack

Henrik Staal blev fejret med fælles frokost på Thorsø-virksomheden

navne Henrik Staal, 61 år, har som beskyttet medarbejder nu været 20 år hos Honeycomb Cellpack i Thorsø, hvor man laver miljørigtig og biologisk nedbrydelig emballage baseret på papir.

Henrik Staal begyndte 27.oktober 1998 på virksomheden i Thorsø, hvor han gennem de mange år har hjulpet med pakning af emballage. Henrik arbejder et par dage om ugen - til stor glæde for både Henrik og virksomheden.

Henrik begyndte med lidt flere timer om ugen, og har i takt med sin alder trappet ned.

Alle på virksomheden er glade for Henrik som kollega, hvor han bidrager med sit gode humør og ofte anderledes indgangsvinkel til tingene.

Jubilæet blev fejret ved en fælles frokost på virksomheden 29. oktober.

jesl

Publiceret 03 November 2018 10:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp