Søften GF er for anden gang rykket op i Jyllandserien.

Søften GF er for anden gang rykket op i Jyllandserien.

Søften GF er rykket op Jyllandsserien

11 mål af 'Laksen' Casper Hornbek Laczko banede vejen. Nu venter muligheden for Danmarksserien i foråret

Af
Kian Johansen

Søften Søften GF's førstehold sikrede sig i weekenden oprykning til Jyllandsserien 1 og er nu med i kampen om en plads i Danmarksserien til foråret.

Det er over 30 år siden, at der i de kommuner, som udgør Favrskov kommune i dag, har været et hold så højt rangeret, fortæller en stolt nyvalgt seniorformand i Søften GF, Claus Søby.

Holdet har taget tilløb til oprykningen gennem de seneste par sæsoner og rykkede op i Jyllandsserien for to år siden. Nu er holdet avanceret yderligere til Jyllandsserien 1.

Stammen af yngre spillere fra Søften og omegn, samt en enkelt målmand over 40 år har gjort det muligt, så med hjælp fra Jyllandseriens topscorer 'Laksen' Casper Hornbek Laczko, der har scoret 11 mål.

Publiceret 05 November 2018 11:00

SENESTE TV

Festlig nytårskoncert i Voldum-Rud

VOLDUM-RUD Søndag 20. januar kl. 14.00 indbyder Voldum-Rud Menighedsråd og organist Jens Morsing traditionen tro til nytårskoncert i Voldum Kirkehus.

"Vi har de sidste fire år haft glæden af at høre pianisten Anne-Marie Meineche spille festlig wiener- og salonmusik med forskellige violinister – og igen i år præsenterer hun Cæcilie Balling, som er 28 år gammel og i fuld gang med at bygge en musikalsk karriere op. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, suppleret med studier i USA hos Milan Vitek," fortæller Morten Sejersen, kirkesanger og PR-medarbejder ved Voldum og Rud Kirker

Udover den rent klassiske musik høres Cæcilie Ballings smukke violinspil også i andre musikalske sammenhænge; således er hun medlem i ensemblet Halvcirkel, der udforsker grænselandet mellem det klassiske repertoire og den moderne lyd.

Balling og Meiniche spiller et festligt og sprudlende program af musik i bl.a. wienergenren, men vil også glæde publikum med iørefaldende stykker i andre stilarter. Imellem værkerne fortæller de to veloplagte musikere anekdoter om musikken og komponisterne.

Der vil være et anstrøg af nytårsfestlighed over programmet, og publikum vil forhåbentlig gå fra koncerten med glad energi til at møde det nye år. I pausen serveres der champagne, kaffe, kransekage og frugt, og der er fri entré til koncerten. wuf