Folk der går i biografen for at se årets danske julefilm kan se Hinnerup Garden. De er nemlig med. Pressefoto

Folk der går i biografen for at se årets danske julefilm kan se Hinnerup Garden. De er nemlig med. Pressefoto

Nu går Hinnerup Garden til filmen og i biografen

Hinnerup Garden er stjerner i årets julefilm

Nyhed Når årets julefilm ”Julemandens datter” kommer i biografen 8. november er medlemmerne i Hinnerup Garden ekstra spændte på at se den. De medvirker nemlig i filmen.

”Vi ved ikke på forhånd, hvor lang sekvensen er. Men vi var ikke i tvivl om, at vi gerne ville være med, da vi sidste år i november blev kontaktet af De-Luca film,” fortæller formand Dorthe Pieper og fortsætter:

”Det var sjovt at være backstage og opleve, hvor lang tid det tager at optage selv små sekvenser og, hvordan sekvenserne skal tages om og om igen.

Se filmen sammen

Garden besluttede allerede den gang, at de selvfølgelig skulle i biografen og se filmen sammen. Men det er dyrt, når garden har mange medlemmer.

”Derfor er pengene, som vi vandt sammen med titlen ’Årets initiativpris’ ved Guldfesten i Favrskov blevet brugt på turen,” fortsætter Dorthe Pieper.

Guldfesten i Favrskov er den årlige fest for at hædre kultur- og sportslivet samt de frivillige i Favrskov. Det er Lokalavisen Favrskov, Favrskov Kommune, Favrskov Kulturelt Samvirke samt Wavin, der står bag.

Publiceret 06 November 2018 07:45