Folk der går i biografen for at se årets danske julefilm kan se Hinnerup Garden. De er nemlig med. Pressefoto

Folk der går i biografen for at se årets danske julefilm kan se Hinnerup Garden. De er nemlig med. Pressefoto

Nu går Hinnerup Garden til filmen og i biografen

Hinnerup Garden er stjerner i årets julefilm

Nyhed Når årets julefilm ”Julemandens datter” kommer i biografen 8. november er medlemmerne i Hinnerup Garden ekstra spændte på at se den. De medvirker nemlig i filmen.

”Vi ved ikke på forhånd, hvor lang sekvensen er. Men vi var ikke i tvivl om, at vi gerne ville være med, da vi sidste år i november blev kontaktet af De-Luca film,” fortæller formand Dorthe Pieper og fortsætter:

”Det var sjovt at være backstage og opleve, hvor lang tid det tager at optage selv små sekvenser og, hvordan sekvenserne skal tages om og om igen.

Se filmen sammen

Garden besluttede allerede den gang, at de selvfølgelig skulle i biografen og se filmen sammen. Men det er dyrt, når garden har mange medlemmer.

”Derfor er pengene, som vi vandt sammen med titlen ’Årets initiativpris’ ved Guldfesten i Favrskov blevet brugt på turen,” fortsætter Dorthe Pieper.

Guldfesten i Favrskov er den årlige fest for at hædre kultur- og sportslivet samt de frivillige i Favrskov. Det er Lokalavisen Favrskov, Favrskov Kommune, Favrskov Kulturelt Samvirke samt Wavin, der står bag.

Publiceret 06 November 2018 07:45

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.