Botilbuddet Tagdækkervej inviterer til koncert. Pressefoto

Botilbuddet Tagdækkervej inviterer til koncert. Pressefoto

Lukket festival inviterer alle med til festen

Botilbuddet Tagdækkervej inviterer nu alle med til deres koncert 23. november

Musik Der er nye tider på bo, rehabiliterings og aktivitetstilbuddet Tagdækkervej. De har gennem flere år talt om at stedets koncerter og festival skulle blive til tilbud for alle og ikke kun for beboerne. Det sker nu 23. november.

"Vi ønsker at få kontakt til de borgere i Hammel, som sidder alene hjemme i stuerne, keder sig, kigger ud i luften og er ensomme. Helt almindelige mennesker. Naboer, borgere, venner, butiksejere, familie, frisøren, mekanikeren, bageren, slagteren og så videre," skiver bo, rehabiliterings og aktivitetstilbuddet Tagdækkervej i en pressemeddelelse.

I forbindelse med deres årlige musikfestival, som har foregået de seneste otte år, har de fået mange tilbud fra bands, musikere, solister, kor, som ønsker at komme og optræde på deres festival.

"Vi har ikke mulighed for at sige ja til dem alle, og derfor har vi de seneste to år, kunne afholde en live koncert i vores store fællesrum på den store scene med farvede lys, cafe stemning, fest og dans, hver eneste måned, i hele 2017 og 2018. De er stort set kommet gratis og af velgørenhed, på nær Julie Berthelsen og Kris Herman som skal have et lille beløb. Og, vi har allerede nu musikere og bands klar til alle måneder i 2019, samt syv bands til vores festival til sommer," skriver stedet i deres pressemeddelelse.

23. november kommer Kris Herman fra Århus. Billet koster 50 kroner, da bostedet skal betale for ham, og derfor skal hente pengene hjem selv. Til alle andre koncerter er der gratis entre. Koncerterne starter altid kl. 19 og slutter mellem 20.30 og 21.30.

Kapp

Publiceret 08 November 2018 06:00

SENESTE TV

Så er der litteraturaften om 'Lykke-Per'

Bøger Så er der litteraturaften med mag.art. Thomas Damm, som vil fortælle om bogen 'Lykke-Per' i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek.

"Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans "Lykke-Per" genopvækkede sidste år interessen for en af dansk litteraturs største romaner. 'Lykke-Per' beskriver brydningerne mellem gammelt og nyt, tradition og teknik, tro og videnskab, og det gør den levende og aktuel også for nutidige læsere," skriver Hinnerup Bibliotek i en pressemeddelelse.

"Pontoppidan fortæller om en brydnings- og opløsningstid der på mange måder minder om vores i dag, men han kommer ikke med entydige løsninger. Noget af det fantastiske ved at læse "Lykke-Per" er de mange nuancer Pontoppidan giver sine personer. Det er aldrig sort/hvidt," ," forklarer Thomas Damm,

Thomas Damm, der er uddannet litteraturhistoriker arbejder til daglig som bibliotekar i Galten. Litteraturaftenen finder sted tirsdag 29. januar i Uhresalen kl. 19.30. Det er gratis at deltage. Dog skal man selv printe billetter via favrskovbib.dk eller henvende sig på et af Favrskovbibliotekerne.