Per Mann Jensen og datteren Emmeli Mann Jensen har etableret fashiontoday, dametøj til store kvinder. Foto: Kian Johansen

Per Mann Jensen og datteren Emmeli Mann Jensen har etableret fashiontoday, dametøj til store kvinder. Foto: Kian Johansen

Tøj til store kvinder i Nysted

Ombygget værksted i Nysted ved Thorsø huser familie-drøm.

Af
Kian Johansen

Nysted Bilens GPS viser til landejendommens nabo, når du forsøger at finde dametøjsforretningen Fashiontoday på den lange grusvej ved Nysted, tæt på Thorsø.

Når bilen standser, ser du en skinnende hvid bygning. Det tidligere maskinhus er nyistandsat. Indenfor er der pæn parket og moderne tapet på væggene. Gennemrestaureret fra top til tag. Og masser af dametøj i store størrelser hænger klar.

Et nyistandsat, tidligere maskinhus er prøverum og pakkerum i et. Foto: Kian Johansen

Et nyistandsat, tidligere maskinhus er prøverum og pakkerum i et. Foto: Kian Johansen

Fælles drøm

Her holder Per Mann Jensen, 59 år og datteren Emmeli til, når de da ikke er på arbejde som henholdsvis formbygger hos Dalton i Mundelstrup, eller som ernæringsassistent i Herning.

Drømmen er at drive webshop og showroom som en hobby.

"Og så er vi sammen om det, når vi ikke er på arbejde," fortæller Per Mann Jensen, der er praktisk gris og pakker, mens Emmeli også skal stå i den fysiske butik, når kunderne kommer efter aftale.

"Her er der diskretion, fred og ro, og ingen andre kunder til at kigge, mens du prøver tøj," lyder det fra de to.

Svigerindes ide

Også moderen hjælper til, når hun kan, så projektet og drømmen er, at dametøjs-salget af store størrelser vokser i takt med deres fælles indsats.

"Vores plan er at udvide med mere tøj, desto mere vi sælger," så pengene bliver i butikken," forklarer Per Mann Jensen, der allerede for 12 år siden har snuset til tøjsalg gennem en veninde.

Da svigerinden foreslog at de kunne sælge dametøj i store størrelser, så var der ikke langt fra ide til handling.

"Flere og flere bliver jo større i Danmark, også os," griner Per Mann Jensen.

"Så hvorfor ikke tilbyde dem noget lækkert, prisbilligt tøj."

Publiceret 08 November 2018 10:00