Stenkast-sagen:

Vidne i hvid personbil efterlyses

I forbindelse med sten kastet fra bro i Hadsten, leder Østjyllands Politi efter føreren af en bil, der stoppede op tirsdag ved middagstid

Af
Kian Johansen

Østjyllands Politi leder efter en person, der kørte på Skanderborgvej i Hadsten i nordgående retning tirsdag 30. oktober ved middagstid. Et vidne kørte efter personbilen og så, at vedkommende bremsede let op, inden bilen fortsatte under broen, der krydser Skanderborgvej/Randersvej.

Politiet kan kontaktes på 114.

Vidnet efterlyses i forbindelse med sagen om en 17-årig pige, der angiveligt kastede med sten to dage i træk.

Den 17-årige pige, som er sigtet for at kaste sten ned på vejen fra en bro i Hadsten, er tirsdag 6. november blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers.

Her afgjorde retten, at hun skal forblive varetægtsfængslet på en sikret institution frem til 16. november. Pigen er psykisk syg og blev fredag 2. november fremstillet i grundlovsforhør, hvor hun på grund af sin tilstand ikke selv kunne deltage.

Ved fredags grundlovsmøde in absentia blev hun varetægtsfængslet i 14 dage frem til 16. november, så denne dom blev altså stadsfæstet ved tirsdagens grundlovsmøde, hvor pigen selv var til stede.

Østjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at pigen nægter sig skyldig og har kæret varetægtsfængslingen.

Politiet er heller ikke tilfreds med dommen og har ligeledes kæret kendelsen. Ankalgemyndigheden mener, at varetægtsfængslingen skal gælde i fire uger.

Publiceret 12 November 2018 12:34