Mads Langer kommer sammen med TV-2 og Jacob Dinesen til slotskoncert ved Frijsenborg Slot i juni 2019.

Mads Langer kommer sammen med TV-2 og Jacob Dinesen til slotskoncert ved Frijsenborg Slot i juni 2019.

Slotskoncert: TV-2 og Mads Langer til Hammel

Jacob Dinesen, Mads Langer og TV-2 til slotskonceert ved Frisenborg Slot 15. juni 2019

Af
Kian Johansen

Hammel Frijsenborg Slotspark ved Hammel lægger endnu en gang have og rammer til en kæmpe koncert.

Denne gang 15. juni 2019 med Jacob Dinesen, Mads Langer og TV-2 som de musikalske trækplastre.

Både Thomas Helmig og Runrig har før stået i slotshaven.

Koncerten arrangeres af FutureLive i samarbejde med Frijsenborg Slot og Hammel GF og billetterne er netop gået i forsalg.

"Vi lærte arrangøren at kende i forbindelse med Runrig-koncerten i 2012, og vi har begge et godt forhold til hinanden, så vi blev hurtigt enige om, at vi skulle hjælpe hinanden med endu en fantastisk koncert ved Frijsenborg," fortæller Allan Bo Andersen, Forenings- og Eventchef i HGF. Klubben stiller blandt andet med de mange frivillige der kræves for at afvikle så stor en koncert.

Håbet er, at omkring 3.500 vil komme til koncerten.

”Hammel GF er stolte og glæder sig til at være medarrangører af Come2Live Slotskoncert på Frijsenborg. Vi ser omgivelserne helt unikke og perfekte til en forrygende slots ”festival”. Bedre rammer kan man ikke få. Vi ser samarbejdet med Frijsenborg og FutureLive som en kæmpe gave og ser frem til igen at sætte Hammel på landkortet som stor koncert-by,” siger Allan Bo Andresen.

Musikere med kant

Mads Langers bagkatalog tæller blandt andet '3AM', 'Fact-Fiction', 'Heartquake' og 'Elephant', mens Jacob Dinesen slog igennem med 'Brace against the storm'.

Han optræder på Come2Live 2019 med sine hits samt helt nye originale sange fra det spritnye album 'Found it', der udkom 16. november 2018.

TV-2 er bandet med det enorme bagkatalog, der indeholder hits som 'De Første Kærester på Månen', 'Der Går Min Klasselærer' og 'Bag Duggede Ruder'.

Publiceret 16 November 2018 08:00