Poul Krebs på scenen i Fotorama gav 158 gæster en intimkoncert de aldrig glemmer.

Poul Krebs på scenen i Fotorama gav 158 gæster en intimkoncert de aldrig glemmer.

Poul Krebs gav gåsehud og våde øjne

Hammel Den udsolgte intimkoncert med Poul Krebs i Fotorama i Hammel blev en succes ud over den sædvanlige.

En meget oplagt Poul Krebs tryllebandt publikum fra først minut og spillede et flot blanding af de velkendte klassikere og de lidt mindre kendt sange.

Han formåede at sætte det hele smukt sammen og introducerede de fleste sange, med sjove og skæve anekdoter i bedste Niels Hausgaard stil.

Det var Poul Krebs sidste koncert på hans solotur rundt i landet, og man kunne tydelig mærk,e at turneen skulle sluttes med bravour, og det blev den i den grad. Flere af de glade gæster havde både gåsehud og tårer i øjnene op til flere gange.

"Jeg har efterhånden arrangeret en del," siger Allan Bo Andresen, eventchef i Hammel GF.

"Jeg tror aldrig jeg har fået så meget positiv feedback som til dette. Men jeg må også sige, at rammerne her i Fotorama er perfekte til sådan en koncert, man følte nærmest man sad hjemme i Pouls egen stue og hyggede med vennerne. Så jeg er helt sikker på, at vores samarbejde mellem Fotorama og Hammel GF skal udbygges".

Publiceret 22 November 2018 07:30

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp