10-12 af disse 'tipier' findes i skovområdet vest for Favrskov Kommunes administrationsbygning på Skovvej i Hinnerup. En læser undrer sig over, hvem der egentlig bygger dem.

10-12 af disse 'tipier' findes i skovområdet vest for Favrskov Kommunes administrationsbygning på Skovvej i Hinnerup. En læser undrer sig over, hvem der egentlig bygger dem.

Annie :

Hvem er træbyggerne i skoven?

'Tipier' skyder op i skovområde. Vi forsøger at finde ud af hvem det er

Af
Kian Johansen

Hinnerup Hvem er det, der er 'nybyggere' i Hinnerup i skoven vest for Favrskov Kommunes administrationsbygning i Hinnerup op mod området syd for HH-skolen?

Det spørger Annie Wiehe fra Mågevej i Hinnerup om.

"Jeg, min mand og vores to hunde går rigtig meget i dette skovområde og på ”alle” tidspunkter af dagen. Vi stiller os mange gange spørgsmålet, da der hele tiden dukker nye 'tipier' (som dem på billedet) op, og hele tiden forsvinder der andre. Vi ser ALDRIG et eneste barn/voksen, der bygger eller opholder sig i nærheden af 'tipierne'. Vi har snakket med de spejdere, vi har stødt på, men de har ikke haft noget med bygningsværkerne af gøre. Vi har ikke talt dem, men i øjeblikket er der vel omkring 10-12 stykker."

Hvis du ved hvem det er og hvorfor de gør det, så skriv til Lokalavisen Favrskov.

Hvem er de?

Publiceret 05 December 2018 10:05

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp