Langt over 2.000 personer sø Coca Cola lastbilen i Thorsø, der selv har 1825 indbyggere. Foto: Leif Horn

Langt over 2.000 personer sø Coca Cola lastbilen i Thorsø, der selv har 1825 indbyggere. Foto: Leif Horn

Thorsø: Over 2.000 så Coca Cola lastbilen

Meny i Thorsø løb tør efter en time. 700 nissehuer og 1.400 colaer uddelt

Af
Kian Johansen

Thorsø Langt over 2.000 mennesker dukkede op, da Coca Cola lastbilen onsdag eftermiddag parkerede ved Meny i Thorsø.

"Vi løb tør for nissehuer til alle børnene efter en time, da havde vi uddelt 700 af slagsen," fortæller Svend Aage Laursen, indehaver af Meny i Thorsø.

Han tilføjer, at der blev serveret 1.400 gratis colaer fra Coca Cola lastbilen, mens han i Meny solgte over 450 'kyllinger i cola'.

Tungelundbadet viste deres varme bad frem. Foto: Leif Horn

Tungelundbadet viste deres varme bad frem. Foto: Leif Horn

Stor succes i cola

"Vi gætter på, at der har været omkring 2.000 forbi i de timer lastbilen holdt der, så lyver vi ihvert fald ikke," smiler en tilfreds Svend Aage Laursen, der ikke afviser, at der skal ske noget lignende til næste år.

Sådan ser lastbilen ud i dagslys. Den holdt i Thorsø fra klokken 15 til 19. Foto: Leif Horn

Sådan ser lastbilen ud i dagslys. Den holdt i Thorsø fra klokken 15 til 19. Foto: Leif Horn

"Det her var en stor succes. Alle de fremmødte foreninger og folk på pladsen var så glade og tilfredse. Så mon ikke vi i samarbejde med byens foreninger og butikker kan finde på noget nyt til næste år," siger han.

1825 indbyggere

Han nævner, at Pavillonen i Thorsø fik 80 nye medlemmer, denne aften, så heller herfra kan man være utilfreds.

Thorsø med 1825 indbyggere er den eneste mindre by, som Coca Cola lastbilen har besøgt, hvilket også gør Svend Aage Laursen ekstra stolt.

"De bestemmer jo selv hvor de kører hen, vi har ikke betalt noget for at få den til Thorsø, men de har kunnet se ideen i det," pointerer han.

Publiceret 06 December 2018 11:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp