20-årige Mathilde Maria Pedersen fra Thorsø skifter fra Bjerringbro til Hadsten Håndbold.

20-årige Mathilde Maria Pedersen fra Thorsø skifter fra Bjerringbro til Hadsten Håndbold.

Lokal Favrskovpige skifter til Hadsten

Hadsten 20-årige Mathilde Maria Pedersen fra Thorsø skifter Bjerringbro ud med Hadsten Håndbold i 1. division.

Hun har i sine ungdomsår bl.a. spillet i Hammel GF, foruden SK Aarhus og Bjerringbro.

Mathilde er også kendt med hendes nye hjemmebane i vestjyskBANK Arena, hvor hun tidligere på sæsonen var med til at gøre det onde ved hendes nye holdkammerater. Her vandt Bjerringbro nemlig 32-26, hvor Mathilde scorede 5 mål.

”Jeg har naturligvis fulgt lidt med i hvad der sker i Hadsten og synes det er en spændende klub. Så var jeg nok kommet til et punkt, hvor jeg havde lyst til at prøve noget nyt og så virkede Hadsten oplagt”, siger Mathilde Maria Pedersen.

”Jeg vil kunne bidrage med skudkraft udefra, en masse gejst og så et godt humør. Jeg har også fornemmelsen af at pigerne virkelig hygger sig sammen og har det godt sammen, mens de stiller høje krav til hinanden ift. træningsindsats og sådan”.

”Vi har været på udkig efter forstærkninger til bagkæden, efter vi af mange årsager har været rigtig hårdt ramt. Det er helt fantastisk at kunne tilknytte en spiller af Mathildes kvalitet på nuværende tidspunkt. Mathilde kommer med stor power og erfaring, hvilket bliver enormt vigtigt ind i en spændende forårssæson,” siger cheftræner Jeppe Vestergaard.

Publiceret 07 January 2019 08:00