Et drengebarn på et år ændrede Christine Grandts syn på karriere og job. Foto: Kian Johansen

Et drengebarn på et år ændrede Christine Grandts syn på karriere og job. Foto: Kian Johansen

Kosmetolog:

Drengebarn og tilfældighed gav karrieskifte

Christine Grandt har skiftet landevejen og titlen som produktchef ud med det nære

Af
Kian Johansen

Hammel Det går stærkt en gang imellem.

For mindre end et par måneder siden havde Christine Grandt titel af produktchef hos Jane Iredale, der sælger kosmetik og skønhedsprodukter. Men hun var samtidig også på barsel med sin nu et-årige søn.

Og så blev hun tilfældigvis spurgt, om hun ikke ville være selvstændig kosmetolog, for velværehuset House of Care på Finlandsvej i Hammel, der netop stod og savnede en ny kosmetolog.

"Det gik jeg så og tænkte over. Jeg havde egentlig forestillet mig, at det næste job skulle være på et kontor, eller noget med administration," fortæller Christine Grandt fra Hammel, der kørte landet rundt og blandt andet afholdt kurser for forhandlere.

Men tanken om nærhed gav hende modet til at springe ud som selvstændig.

"Nu er jeg ikke langt hjemmefra, jeg er tæt på min søn og jeg kan lave det jeg brænder for," afslører hun med et smil.

Fra Thorsø til Zanzibar

Det lå ellers ikke i kortene, at den kosmetolog-uddannede 33-årige kvinde fra Thorsø skulle slå sig ned i Hammel.

For hun har boet i blandt andet Sønderborg, Silkeborg og Aarhus og været på Zanzibar, hvor hun oplærte en lokal kvinde i massage og fik hende i gang med en massageklinik på et lokalt hotel.

Årsagen til, at hun tilbragte et år på Zanzibar var, at hendes daværende kæreste underviste på Zanzibar Højskolen, mens de i pauserne imellem det næste hold elever tog på opdagelse i den afrikanske ø-gruppe.

Care by C

Nu skal hun være kosmetolog og makeup-artist i hendes eget firma Care by C og hovedfokus er på hudpleje og rådgivning om makeup.

Især personer med hudproblemer er blandt de kunder hun har overtaget fra den tidligere kosmetolog og samtidig retter hun øjenbryn og laver skønhedsbehandlinger.

"Det er en blanding af wellness og behandling. jeg gerne vil stå for," siger hun med et smil, inden hun forlader hendes behandlerrum, for at sige pænt farvel ude i det fælles venteværelse, hvor du kan booke til både frisør, massør, fodterapi, fysioterapi og zoneterapi. Og nu igen en kosmetolog.

Publiceret 12 January 2019 10:00