Festival for håndarbejde er tilbage

LOF Midtjylland og Hammel Bibliotek afholder håndarbejdsfestival

Fritid Så er det tid til at gøre sig klar til håndarbejdsfestival. Det er LOF Midtjylland og Hammel Bibliotek, der afholder festivalen - første gang var sidste år.

I år løber den af stablen i uge 4 med små introduktioner til forskellige former for håndens arbejde om aftenen i løbet af ugen, afsluttende med en workshop for børn fredag eftermiddag og det store brag – strikkefestivalen – om lørdagen.

"Som indledning til håndarbejdsfestivalen har vi smykket Kulturhus InSide med den flotteste udstilling af kunstner Stine Leth. Udstillingen er en garneksplosion af de store, og består af strikkede skulpturer. Nogle vil måske genkende Stine Leths karakteristiske univers fra tidligere borgmester i København Nico Grünfeldts kontor, hvor øgenavnene stod i kø," skriver LOF Midtjylland og Hammel Bibliotek i en fælles pressemeddelelse om festivalen.

Programmet

Festivalen kan 21. januar kl. 19 byde på 'Det lille-bitte strikkebogsshow' med Camilla Sejerøe. Hun fortæller om de nyeste og fineste strikkebøger, og medbringer derudover strik og garn. Der er masser af plads til samvær, snak og grin.

Næste dag kl 19 står den på introduktion til hækling med Laura Henriksen og Marianne Thygesen Andersen. Man skal selv medbringe 8/4 bomuldsgarn eller anden garn, der passer til hæklenål nummer 2,5.

23. januar kl. 19 står der læderarbejde med Kris Henriksen på programmet. Torsdag 24. januar igen kl. 19 er der introduktion til fluebinding med Lasse Gade Balslev. Han vil vise, hvordan du binder en skumbille, red tag, grå frede, kobberbasse med mere. Fredag 25. januar kl. 15 står der viklebilleder og vævning for børn på programmet. Det er Lilian Breinholt og Gitte Maj Nielsen, der vil gøre deltagerne klogere. OG så er det lørdag, at der er strikkefestival fra 10 til 15.30.

Mere info og tilmelding sker på bibliotekerne eller på www.favrskovbib.dk.

Publiceret 13 January 2019 04:00