HGF Dolphins vandt 45 medaljer ved DGI landsdelsmesterskabet på hjemmebane. Privatfoto

HGF Dolphins vandt 45 medaljer ved DGI landsdelsmesterskabet på hjemmebane. Privatfoto

Lokale svømmere tog for sig af medaljerne ved LDM i Hammel Svømmehal

Hammel Der blev delt medaljer ud i en rivende strøm, da Hammel Svømmehal lørdag lagde vand og bassin til DGI Østjyllands landsdelsmesterskab, LDM.

De lokale fra HGF Dolphins svømmede sig til 45 medaljer. mens naboerne fra Hinnerup, HOG Svømning, tog sig af hele 83 medaljer.

Glade HOG-svømmere og deres ledere ved stævnet i Hammel, hvor de høstede 83 medaljer. Privatfoto

Glade HOG-svømmere og deres ledere ved stævnet i Hammel, hvor de høstede 83 medaljer. Privatfoto

Ni østjyske klubber deltog i stævnet, som havde over 800 starter. Hammel svømmerne vandt 18 guld-, 15 sølv- og 12 bronzemedaljer. Næsten alle af Hammels 42 svømmere kvalificerede sig til DGI landmesterskaberne, LM.

”Det er en fantastisk præstation”, sagde HGF-cheftræner Peter Henningsen efter stævnet.

”Der er sat masser af personlige rekorder. Vi har fået nye svømmere op, og det bliver spændende at følge deres udvikling. Vi glæder os til at få finpudset formen ved to andre stævner inden LM til marts i Ikast.”

HOG Svømning stillede op til DGI Landsdelsmesterskab i Hammel med svømmere fra deres Konkurrence- samt Talenthold for at kvalificere sig til det store DGI Landsmesterskab i Ikast i marts måned.

Det blev en overvældende succes eftersom det lykkedes for alle 42 svømmere at kvalificere sig, og HOG fik herudover i alt 83 medaljer, heraf var hele 33 af guld.

Det tegner til, at kunne blive et rigtigt indbringende Landsmesterskab for Hinnerup-svømmerne.

Det er anden gang, at HGF afholder Hammel Sprint Cup, men stævnet er allerede blevet meget populært blandt svømmerne i Østjylland, for det er pragtfuld oplevelse at deltage i stævnet. Der er nemlig discjockey, speaker, projektører og call-room.

Publiceret 16 January 2019 06:00