Five-a-side håndbold spilles med blød bold, fem mod fem med flyvende keeper og på kort bane uden dommer. Pressefoto

Five-a-side håndbold spilles med blød bold, fem mod fem med flyvende keeper og på kort bane uden dommer. Pressefoto

Hadsten Håndbold pilotklub for five-a-side

sport I samspil med Trygfonden, Nordea Fonden, DGI og DHF er Hadsten Håndbold nu pilot-klub for five-a-side håndbold, som søsættes for at aktivere flere i håndbolden i Danmark.

Five-a-side håndbold spilles med blød bold, fem mod fem med flyvende keeper og på kort bane, 26 x 20 meter. Kampene spilles uden tacklinger og uden dommer, men med spilvejleder

Som pilot-klub bliver Hadsten Håndbold en klub som de forskellige organisationer vil bruge som eksempel til omverdenen på, hvad five-a-side håndbold kan bruges til. Klubben holder som en del af samarbejdet 6. april et five-a-side-stævne i vestjyskBank Arena.

"Five-a-side håndbold tager det bedste fra håndbolden, såsom puls, skud, finter, grin, hygge, sjov og meget mere, mens man har fjernet det sværeste, mest tekniske og mest fysiske og skabt et enormt sjovt spil," udtaler salgs- og eventansvarlig i Hadsten Håndbold Simon Buus Olsen i en pressemeddelelse.

Hadsten Håndbold håber, man med five-a-Side kan få aktiveret endnu flere medlemmer i klubben.

jesl

Publiceret 06 February 2019 11:23

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp