Demenscafé har holdt flyttedag til InSide

Ryk fra plejecenter til InSide skal gøre café for pårørende og demente mere hjemlig

Af
Kian Johansen

Hammel Det er blevet til nye lokaler for Demenscaféen i Hammel, der hver sidste torsdag i måneden holder åbent for demente, pårørende og andre interesserede.

Det fortæller Villy Engløv fra Ældre Sagen i Hammel.

"Vi er rykket til fine lokaler i InSide, hvor der er et lille køkken," fortæller Villy Engløv, der glæder sig over, at man ved at rykke fra Plejecenter Skaghøj måske kan gøre det endnu hyggeligere i demenscaféen og lidt mere hjemligt.

"Vi må jo erkende, at uanset hvor hyggeligt det var på Skaghøj, så minder det for nogle om en institution," forklarer næstformanden og den demensansvarlige i Ældre Sagen Hammel.

Caféen er for demente, pårørende og andre der har demens tæt inde på kroppen.

Snakken går over kaffebordet i uformelle rammer, og det er tanken med cafeen.

Alle er velkomne, understreger han.

Publiceret 07 February 2019 09:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp