Jeppe Vestergaard Kristensen nåede kun at være i Hadsten Håndbold i en sæson, efter han i april sidste år blev lanceret som cheftræner. Foto: Erik Laursen

Jeppe Vestergaard Kristensen nåede kun at være i Hadsten Håndbold i en sæson, efter han i april sidste år blev lanceret som cheftræner. Foto: Erik Laursen

Hadsten Håndbold skal på jagt efter ny træner

Jeppe Vestergaard Kristensen stopper efter indeværende sæson

håndbold Jeppe Vestergaard Kristensen stopper i Hadsten Håndbold efter den indeværende sæson. Det gør han for at tage det naturlige skridt opad i karrierestigen, hvor en ligaklub venter i den kommende sæson, skriver Hadsten Håndbold i en pressemeddelelse.

Jeppe Vestergaard til Hadsten

Jeppe Vestergaard Kristensen når dermed kun at være i klubben i en sæson, efter han i april sidste år blev præsenteret som ny cheftræner i klubben. Jeppe Vestergaard Kristensen kom fra et job som assistenttræner i Aarhus United og har tidligere besat denne rolle i også Randers HK og Skive, begge i dameligaen.

Et kæmpe scoop

Formand Rene Jensen, er utrolig ked af at måtte sige farvel til Jeppe Vestergaard Kristensen allerede nu.

"Vi må jo bare erkende vi landede et kæmpe scoop sidste år, da vi fik ansat en kapacitet som Jeppe i klubben – og sådan en kapacitet er svær at holde på, selvom vi havde håbet på en sæson mere," udtaler Rene Jensen i pressemeddelelsen.

"Jeppe har gjort det intet mindre end fantastisk. Han er utrolig talentfuld, utrolig afbalanceret og vellidt i hele klubben for sit rigtig gode væsen. I løbet af sæsonen har der været nogle seriøse bump på vejen med skader og skifter midt i det hele, men Jeppe har hele vejen igennem udvist en stor ro og overskud, og stadig formået at skabe flotte resultater, i et stærkt samspil med Gitte," fortsætter formanden.

En svær beslutning

"Jeg har været og er sindssygt glad for af være i Hadsten Håndbold og det har været en enorm svær beslutning ikke at blive i klubben. Jeg er fra dag et blevet mødt af et helt fantastisk engagement fra hele klubben og hurtigt fundet mig godt til rette. Der skal lyde en stor tak til hele holdet, staben omkring holdet, bestyrelsen og alle andre i klubben. Det har på alle måder været en god oplevelse at være en del af det arbejde, der er i gang. Jeg ser frem til, sammen med resten af holdet, at afslutte sæsonen bedst muligt," udtaler Jeppe Vestergaard Kristensen i pressemeddelelsen om sit stop.

jesl

Publiceret 07 February 2019 10:00