Nu kan du spille bordtennis i Vitten. Pressefoto

Nu kan du spille bordtennis i Vitten. Pressefoto

Vitten samler kræfterne til nye tiltag

Vitten samler kræfterne i én forening - nu med nye aktiviteter

Landsby Kræfterne bliver samlet i Vitten, og det skulle gerne give mere kraft til det frivillige arbejde.

"Vi har mange ideer til, hvad der kan forbedres og udbygges i de kommende år, men for at sikre, at det sker på en måde, som er forankret hos borgerne, blev det for nogle måneder siden besluttet at nedlægge Vitten Borger- og Idrætsforening og foreningen Vitten Forsamlingshus, og i stedet lægge dem sammen til den nye forening Vitten Borgerforening og Forsamlingshus – i daglig tale VBF," skriver formanden for VBF Gunnar Have i en pressemeddelelse.

Vittenborgerne tog et stort skridt i den rigtige retning, da de besluttede at renovere forsamlingshuset tilbage i 2015. Renoveringen blev mulig, da der var stor opbakning fra borgerne til at yde en indsats.

Udlejning

Men det er ikke gjort med at renovere. Huset skal lejes ud for at skabe indtægter, der kan sikre vedligeholdelse og løbende forbedringer, og det kræver en indsats af borgerne. Derfor blev det besluttet at danne ”Hushjælpen” som er en gruppe af frivillige, der jævnligt mødes for at stå for vedligeholdelsen.

"Forsamlingshuset skal gerne være den økonomiske motor, der kan bidrage til, at vi kan øge aktiviteterne og skabe en levende by for medlemmerne," skriver formanden for VBF Gunnar Have og fortsætter:

"Vi har netop startet bordtennis op hver torsdag, mens der i sommerperioden er fodbold ugentligt. Derudover vil fællesspisning, ofte i kombination med andre aktiviteter, også fortsætte. I marts vil vi som noget nyt afholde instruktion i anvendelse af hjertestarteren, som er placeret ved Forsamlingshuset. Vi håber, at der er forældre med skolebørn, der vil melde sig for at være med til at få lavet en plan for udbygning af legepladsen, og til at lave et koncept for afholdelse af bør-nefødselsdage der og i foyeren til Forsamlingshuset."

Se mere på www.vitten-by.dk.

Publiceret 08 February 2019 05:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp