Annika Østergaard.

Annika Østergaard.

Ny leder til Ulstrup Skole

Nyt job 48-årige Annika Østergaard er fra 1. marts 2019 ny leder på Ulstrup Skole.

Annika Østergaard kommer fra en stilling som viceskoleleder på Vestervangsskolen i Randers.

Hun har gennem de sidste næsten 21 år arbejdet i Randers Kommune både som lærer og de sidste 6,5 år som viceskoleleder.

Annika Østergaard blev uddannet som lærer fra Aalborg Seminarium i 1998 med linjefag i matematik og samfundsfag. I 2000 afsluttede hun et ekstra linjefag i fysik/kemi fra Århus Dag- og aftenseminarium. Hun er i gang med en DOL – Den Offentlige Lederuddannelse.

Hun bor med sin familie i Vorup, Randers.

CV

Publiceret 09 February 2019 09:15

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp