Forfatter og forsanger Jonas Dahl landede bandet Sonja Hald i august 2012. Nu kommer de for første gang til Røgen Forsamlingshus.

Forfatter og forsanger Jonas Dahl landede bandet Sonja Hald i august 2012. Nu kommer de for første gang til Røgen Forsamlingshus.

Røgen får held med besøg af Sonja Hald

Hammel-drengen Ole Holmgaard vender tilbage til rødderne, når han kommer til Røgen med bandet Sonja Hald

Af
Kian Johansen

Røgen Rock i indiestil er kendetegnet for bandet Sonja Hald, der efterhånden er blevet et populært og landskendt orkester og de har en lokal musiker med i gruppen, nemlig Ole Holmgård fra Hammel på banjo og guitar.

"Det er faktisk første gang de spiller her på egnen og vi er selvfølgelig glade for at de spiller i Røgen. Lidt hjemmebane for Ole er det, da han i sin tid spillede i et band der gik under navnet "De 3 bukke fra Brugsen". De har spillet flere gange i Røgen," fortæller Jesper Land Gregersen fra Røgen Forsamlingshus, hvor Sonja Hald spiller lørdag 9. marts.

Drilsk, livskraftig, dansk indierock fra Sonja

Sonja Hald leverer ifølge dem selv vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil.

Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland:

Jonas Dahl: Sang, Simon Bekker: Guitar. Ole Holmgaard: Banjo og Keys. Mikkel Christiansen: Trommer. Jakob Retz Johansen: Bas. Og Flemming Bloch som producer.

Fra Berlin til studiet

Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012.

Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. Sonja Hald var, i forsøget med det danske sprog, anledningen til at vende hjem. De første sange blev skrevet uden for kongeriget og Jonas vendte hjem og direkte i studio sammen med sit nye and - Sonja Hald.

I august 2014 vandt Sonja Hald KarriereKanonen.

De efterfølgende 12 måneder bød på langt over 70 koncerter bl.a. sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben og Kim Larsen.

Publiceret 09 February 2019 09:15

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp