Niels Østergaard fra forlaget Bio/texT har udgivet digtsamling med titlen ”Lui Bumbui” og undertitlen ”Rim om hvor galt, det kan gå”. Pressefoto

Niels Østergaard fra forlaget Bio/texT har udgivet digtsamling med titlen ”Lui Bumbui” og undertitlen ”Rim om hvor galt, det kan gå”. Pressefoto

Ny digtsamling fra lokal digter på gaden

29 digte om en sportsmand, der mangler motion, er på gaden

Bøger Under synonymet Larf Housasky har en af digterne i Lokalavisens opland udgivet en digtsamling med titlen ”Lui Bumbui” og undertitlen ”Rim om hvor galt, det kan gå”.

Det er en munter samling digte - 29 i alt - der former sig om en periode i en sportsmands liv, efter at han har lagt sporten bag sig.

"Manglen på motion har gjort manden stor – meget stor – deraf ”Bumbui”, der er thai for ”fed”. Simpel usund livsstil har vendt hele hans tilværelse på hovedet, hvilket beskrives i morsomme billeder. Da han i den tilstand kommer galt afsted, starter en længere genoptræning, der ligeledes skal ses som billeder," skriver Niels Østergaard fra forlaget Bio/texT i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Man kan måske sige, at digtsamlingen ikke er for de helt sarte. Den er skræmmende i billederne af den udnyttelse, denne ellers så hjertegode Lui Bumbui udsættes for på vejen op igen. Alt sammen med en god portion humor - et kærlighedsdrama kan man vel nærmest kalde samlingen."

Samlingen kan købes hos boghandlere samt hos Niels Østergaard, forlaget Bio/texT, der udgiver samlingen.

Publiceret 10 February 2019 06:00