Niels Østergaard fra forlaget Bio/texT har udgivet digtsamling med titlen ”Lui Bumbui” og undertitlen ”Rim om hvor galt, det kan gå”. Pressefoto

Niels Østergaard fra forlaget Bio/texT har udgivet digtsamling med titlen ”Lui Bumbui” og undertitlen ”Rim om hvor galt, det kan gå”. Pressefoto

Ny digtsamling fra lokal digter på gaden

29 digte om en sportsmand, der mangler motion, er på gaden

Bøger Under synonymet Larf Housasky har en af digterne i Lokalavisens opland udgivet en digtsamling med titlen ”Lui Bumbui” og undertitlen ”Rim om hvor galt, det kan gå”.

Det er en munter samling digte - 29 i alt - der former sig om en periode i en sportsmands liv, efter at han har lagt sporten bag sig.

"Manglen på motion har gjort manden stor – meget stor – deraf ”Bumbui”, der er thai for ”fed”. Simpel usund livsstil har vendt hele hans tilværelse på hovedet, hvilket beskrives i morsomme billeder. Da han i den tilstand kommer galt afsted, starter en længere genoptræning, der ligeledes skal ses som billeder," skriver Niels Østergaard fra forlaget Bio/texT i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Man kan måske sige, at digtsamlingen ikke er for de helt sarte. Den er skræmmende i billederne af den udnyttelse, denne ellers så hjertegode Lui Bumbui udsættes for på vejen op igen. Alt sammen med en god portion humor - et kærlighedsdrama kan man vel nærmest kalde samlingen."

Samlingen kan købes hos boghandlere samt hos Niels Østergaard, forlaget Bio/texT, der udgiver samlingen.

Publiceret 10 February 2019 06:00

SENESTE TV

Foredrag: Mit liv med ondskab og heltemod

Foredrag Bliv klogere på ondskabens natur og forbrydelsens tiltrækningskraft, når forfatter Christian Mørk holder foredrag i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus onsdag 24. april kl 19.

"Figurer som Mephisto i ”Faust”, Darth Vader i ”Star Wars” og seriemordere i krimier både skræmmer og fascinerer os. Hvorfor er det onde altid mere interessant? Christian Mørk har udgivet en lang række spændingsromaner med rødder i amerikansk skrivestil, senest den anmelderroste psykologiske roman ”I gode hænder” fra 2018. Han har boet i USA, siden han var ung, og har blandt andet arbejdet som filmproducer i Hollywood og journalist på The New York Times," skriver Hinnerup Bibliotek & Kulturhus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Favrskov Aftenskole. Billetter kan købes på favrskovbib.dk eller på det lokale bibliotek.

Kapp